UPDATE. Femeia rănită în accidentul de elicopter de la Tăureni ar fi fost amanta afaceristului Sorin Ţerbea

Femeia care a supravieţuit în urma accidentului de elicopter de la Tăureni, de luni seară, soldat cu cinci morţi, este în stare bună, fiind în prezent internată la Clinica de Neurochirurgie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş, unde va rămâne cel puţin 24 de ore.

UPDATE ORA 13.34.Surse apropiate familiei omului de afaceri mureşean au declarat, pentru Adevărul, că femeia care a supravieţuit în urma accidentului de elicopter de la Tăureni, Emilia Morar, ar fi fost amanta milionarului.

UPDATE ORA 13.30. Elicopterul prăbuşit în lacul Tăureni a fost scos din apă, astăzi, de elicopterul de intervenţie trimis de MAI. Epava a fost depusă pe un teren din apropiere, după ce operaţiunea a fost îngreunată de vântul puternic.

Şeful SMURD Mureş, Cristian Boeriu, a declarat, astăzi, că pacienta a fost investigată cu computerul tomograf şi nu s-au descoperit leziuni interne, potrivit Mediafax..

"Femeia este internată la Neurochirurgie, dar nu pentru că ar avea probleme, ci având în vedere accidentul şi impactul. A avut foarte mare noroc, a scăpat cu doar o mică plagă la nivelul scalpului, care a fost suturată, deci nimic deosebit. N-am descoperit leziuni interne. Va rămâne sub supraveghere medicală 24 sau 48 de ore", a declarat Boeriu.

Potrivit şefului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş, colonelul Dorin Oltean, cele cinci cadavre ale victimelor accindetului au fost scoase din apă, iar în funcţie de condiţiile meteorologice se vor stabili detaliile legate de scoaterea epavei elicopterului, "în aşa fel încât să nu pericliteze viaţa salvatorilor".

"Să nu uităm că epava e în mâl şi elicopterul are aproximativ 1.800 de kilograme. Operaţiunea va fi extrem de dificilă, o să fie destul de greu de scos din mâl. Nu cunoaştem motivul pentru care s-a prăbuşit, e o echipă de specialişti care investighează", a declarat Oltean.

Marţi dimineaţă, un elicopter aparţinând Inspectoratului General de Aviaţie al Ministerului Afacerilor Interne (MAI) a decolat din Bucureşti pentru a participa la recuperarea epavei elicopterului civil care s-a prăbuşit luni seară în judeţul Mureş, informează MAI.

Elicopterul Inspectoratului General de Aviaţie al MAI, care ar urma să ajungă în Mureş după ora 11.30, este dotat cu un dispozitiv de transport sarcini exterioare acroşate ce permite transportarea unor încărcături exterioare de până la trei tone.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1