Elicopter prăbuşit judeţul Mureş. Sorin Ţerbea şi alte patru persoane au murit

Ultima actualizare:

UPDATE 22.05 Conform unui comunicat emis de MAI, o echipă de specialişti criminalişti se deplasează în judeţul Mureş, pentru a acorda sprijin de specialitate în cazul elicopterului căzut într-un lac.

Din dispoziţia Şefului Poliţiei Române, chestor şef Petre Tobă, o echipă de criminalişti condusă de Şeful Serviciului Cercetare la Faţa Locului din cadrul Institutului Naţional de Criminalistică al Poliţiei Române se deplasează în judeţul Mureş, în comuna Tăureni. Specialiştii criminalişti vor acorda sprijin de specialitate în cadrul cercetării la faţa locului colegilor de la I.P.J. Mureş, sub coordonarea procurorului criminalist.

UPDATE 21.34 Emilia, femeia care a supravieţuit tragicului accident, este directoare în cadrul companiei lui Ţerbea. 

Cinci persoane şi-au pierdut viaţa, iar una a fost rănită grav, în urma prăbuşirii unui elicopter în zona lacului Tăureni din judeţul Mureş, a declarat purtătotul de cuvânt al ISU Mureş, Gagyi Mihai.

Sorin Ţerbea a vizitat o fabrică de mobilă alături de o familie de afacerişti din Germania. La un moment dat, a fost sunat să fie anunţat că trebuie să se prezinte la DNA alături de pilotul elicopterului, după care a devenit irascibil şi a decis să plece.

Edilul din Tăureni a spus că a insistat să ofere oamenilor de afaceri o maşină cu care să plece, însă aceştia au vrut să se deplaseze tot cu elicopterul.

Toţi cei prezenţi la fabirca de mobilă din Tăureni au plecat în grabă iar la două minute după ce elicopterul a decolat a intrat în picaj, la un viraj de 90 de grade.

Singurul supravieţuitor este o femeie din Târgu Mureş care a fost transportată la spitalul din luduş, în stare stabilă, anunţă primarul din Tăureni.

Şeful SMURD Mureş, medicul Cristian Boeriu, a declarat că la locul accidentului a fost trimis un echipaj de reanimare şi altul pentru victime multiple, anunţă Realitatea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net