Unde sunt de fapt interzise manelele şi grătarele. Primarul Timişoarei îi linişteşte pe petrecăreţi

Ultima actualizare:

    Nicolae Robu, primarul TimişoareiFoto: arhivă personală
Nicolae Robu, primarul TimişoareiFoto: arhivă personală

Manelele nu sunt total interzise în Timişoara. Primarul Nicolae Robu, cel care a şocat, joi, după nota internă pe care a dat-o a revenit cu precizări asupra interdicţiei de ascultare a acestui gen de muzică în oraş. Edilul a explicat că oamenii pot asculta manele în spațiile private, sau în săli puse la dispoziție de primărie.

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, vine cu precizări după nota internă prin care manelele, dedicațiile și grătarele au fost interzise pe domeniul public al orașului. 

"Interdicția vizează doar spațiul în aer liber de pe domeniul public. Pe proprietate privată se poate face orice, poți cânta manele la nunți, la petreceri. Iar pe domeniul public, dacă iubitorii de manele doresc un concert, noi le punem o sală la dispoziție și acolo, în sală, nu au decât să se delecteze cu manelele”, a spus Nicolae Robu.

De unde a pornit scandalul manelelor la Timişoara

El a explicat și de ce nu este de acord cu grătarele în aer liber. "În privința micilor, chiar îmi plac foarte mult, dar nu în spațiul public deschis. A fost Festivalul vinului la doi pași de Operă, s-a umplut de proțapuri, de grătare. Ieșea un fum, fumul acela îmbâcsit, în grăsime. Lumea vine la plimbare prin zonă, inevitabil trece pe acolo. E normal să ți se îmbâcsească parul, hainele?”, a spus el.

Nicolae Robu a trimis o notă internă Societății Piețe SA, Biroului Autorizare Activități Comerciale, Biroului Organizare Evenimente și Poliției Locale, prin care anunța că sunt interzise manelele, grătarele și dedicațiile pe spațiul public. Supărarea primarului a plecat de la interpretul de manele Lică Băiat Fin. Acesta i-ar fi dat dedicaţii edilului.

Cei care vor cânta manele vor fi amendaţi pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice. Deocamdată, edilul nu a stabilit valoarea sancţiunilor în cayul iubitorilor de mici.     

Citeşte şi:

Primarul Timișoarei, pe pagina de Facebook: «Dedicație hater-ilor mei. Compoziție proprie a mea»

Lista proiectelor absurde ale ciudatului primar din Timişoara

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net