Primarul Timișoarei, pe pagina de Facebook: «Dedicație hater-ilor mei. Compoziție proprie a mea»

Ultima actualizare:

    Nicolae Robu, primarul TimişoareiFoto: arhivă personală
Nicolae Robu, primarul TimişoareiFoto: arhivă personală

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a postat vineri seară pe pagina sa de Facebook o nouă dedicaţie pentru “haterii” săi, o compoziţie proprie pe versurile lui Nicolae Labiș, pe care o interpretează la chitară.

Alături de interpretarea melodiei, primarul Timișoarei a adăugat și un mesaj adresat direct celor care nu îl simpatizează și pe care îi numește simplu "hateri". 

“DEDICAȚIE HATER-ILOR MEI! În ultima vreme, mai precis, de vreo două-trei săptămâni, asist la o nouă campanie extrem de virulentă la adresa mea. Aceiași hater-i dintotdeauna, unii plătiți de grupurile de interese care nu-și pot face jocurile cu un om cinstit și corect ca mine, alții adversari politici, alții frustrați din diverse motive, etc., etc., au fost și încă sunt mobilizați la maxim! Cineva spunea: “Dacă te oprești să dai cu pietre în fiecare câine care latră la tine, n-ajungi niciodată la destinație!”. Eu nu mă opresc și nu m-am oprit niciodată! Și, astfel, am ajuns la multe, multe “destinații”, pe care, de-a lungul timpului, mi le-am fixat. Nu m-am oprit, însă, din mers, “am mai dat”, recunosc, ba cu o vorbă, ba cu o... melodie etc.! Ei bine, dau, acum, din nou! De data asta, cu o altă compoziție proprie a mea, intitulată “Spiritul adâncurilor”, pe excepționalele versuri de Nicolae Labiș. Dacă vă place, dați Like. Dacă vă place, postați textul “Dislike! În ambele cazuri, dați Share.” este mesajul publicat pe contul personal de Facebook de Nicolae Robu.

Așa cum era de așteptat, interauții s-au grupat în două tabere, una care apreciază gestul primarului, și o alta care consideră decizia sa de a dedica o melodie celor care nu îl tolorează ca fiind una penibilă și disperată. Un singur lucru este cert, primarul Timișoarei este foarte mândru de "talentul" său muzical și nu ratează nici măcar o singură ocazie de a se lăuda cu acesta.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net