Un român căutat în toată lumea după ce a ucis doi copii în Ecuador a fost capturat. Povestea crimelor

Ultima actualizare:

    În această casă românul a luat viața a doi copii nevinovați Foto: stiridiaspora.ro
În această casă românul a luat viața a doi copii nevinovați Foto: stiridiaspora.ro

Adrian Secuiu, românul de 34 de ani care era căutat în toată lumea după ce a ucis doi copii în Ecuador a fost capturat. Criminalul a omorât doi copii de 10 și 14 ani și a fost prins în Peru.

Adrian Secuiu este acuzat că în ianuarie 2020, a ucis doi copii, de 10 și 14 ani, și le-a abandonat cadavrele pe două străzi din orașul Ambato (provincia Tungurahua) relatează peru24.pe preluat de stiridiaspora.ro După fapta sa, românul a intrat pe lista celor mai căutate persoane din Ecuador, pe numele său fiind emisă o "Alertă Roșie" pentru localizare și capturare.

Cum a ajuns un român cel mai căutat criminal din America Latină

Potrivit anchetatorilor, pe 12 decembrie 2019, Secuiu i-a ucis prin înjunghiere pe frații Jaír Alexander (14 ani) și Nahomi Damaris (10 ani), care rămăseseră singuri în casa lor din orașul ecuatorian Ambato. Adrian Secuiu tocmai fusese angajat de părinții copiilor pentru diferite treburi casnice printre care și renovarea casei Experții au stabilit că minorii au fost atacați cu un obiect ascuțit (probabil o șurubelniță) la cap și gât, în timp ce părinții lor erau plecați la serviciu. Ipoteza pe care merg anchetatorii  este că motivul crimei a fost furtul. Tatăl celor doi copii a declarat poliției că împreună cu soția sa au plecat la lăsarea serii într-un oraș învecinat iar cei trei copii ai săi, cei doi minori uciși și un alt copil de 4 ani, au rămas singuri acasă. Părinții lor urmau să lipsească doar o noapte iar românul se oferise să aibă grijă de copii. Suspectul fusese angajat pentru a efectua lucrări de vopsire și pardoseală în casa părinților victimelor deși acestea știau că tocmai fusese eliberat din închisoare. este că fusese eliberat recent din închisoare.

Românul a fost arestat lângă ambasada României din Peru

Autoritățile ecuadoriene au determinat că românul a fugit în Peru, solicitând ajutorul autorităților și al ambasadei României din această țară. S-a luat legătura cu ambasadorul României în Peru, Gabriel Gafita și s-a aflat că suspectul a solicitat informații cu privire la obținerea pașaportului. Bărbatul a fost capturat în Peru, de agenții Interpol chiar lângă ambasada României, unde fusese chemat pentru a primi documentul. În loc de pașaport, Adrian Secuiu s-a trezit înconjurat de polițiști și cu cătușe la mâini.

Citiți și

Criminalul taximetristului român, ucis la Londra, e un puști de 15 ani

Criminal român condamnat în Spania la 22 de ani de închisoare, adus în ţară cu un avion militar

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net