Criminalul taximetristului român, ucis la Londra, e un puști de 15 ani

taximetrist.jpg

barbat roman cu copil in brate
Gabriel Bringye trăia în Marea Britanie de 13 ani
Foto: adevarul.ro

Criminalul şoferului român de taxi Gabriel Bringhye, ucis la Londra în timpul serviciului, este un puşti de 15 ani, a transmis Poliţia Metropolitană din capitala britanică.

„Detectivii care investighează uciderea unui bărbat în Haringey au făcut o arestare. Băiatul de 15 ani a fost arestat în după-amiaza zilei de vineri, 19 februarie, fiind suspectat de crimă, scrie Adevarul.ro. El a fost arestat şi sub suspiciunea de jaf în legătură cu un alt caz. A fost dus la o secţie de poliţie din nordul Londrei, unde rămâne în arest”, a comunicat poliţia londoneză.

Gabriel Bringye, de 37 de ani, a fost descoperit de un şofer de autobuz care observase că nu mişcă şi care a alarmat autorităţile. Echipajul medical sosit la faţa locului a constatat decesul. Bărbatul fusese înjunghiat. Potrivit Evening Standard, Gabriel, care locuia de 13 ani în Marea Britanie, urma să se căsătorească anul acesta.

Citește continuarea pe www.adevarul.ro
 

taximetrist_colaj.jpg

locul unde a fost gasit taximetristul
Taximetristul a fost găsit în faţa unei şcoli din Tottenham
Foto: adevarul.ro

Sora taximetristului ucis strânge bani pentru repatrierea trupului

”Este o tragedie îngrozitoare. El a fost cea mai cumsecade, mai blândă fiinţă umană pe care ai putea să o întâlneşti. Nu ar face rău unei muşte. Suntem cu toţii şocaţi”, au declarat prietenii lui Gabriel, potrivit The Sun. Autoritățile londoneze sunt în alertă maximă, întrucât românul este a 12-a persoană care a fost înjunghiată la Londra în acest an, a treia într-o săptămână şi a cincea în doar 12 zile.
Sora orădeanului ucis, stabilită tot în Marea Britanie, încearcă să strângă bani pentru repatrierea trupului neînsuflețit. Ea a deschis pe platforma gofundme.com o pagină de donaţii în acest sens. ”Din păcate, fratele meu a fost omorât în timpul serviciului ca şofer de taxi. Clientul se pare că era drogat, ce a rezervat o cursă de câteva lire a hotărât sa folosească cuţitul de mai multe ori. Nu avem prea multe informaţii despre ce s-a întâmplat pentru ca poliţia nu ne spune nimic şi vinovatul încă nu a fost prins. În urmă au rămas o familie ce nu îşi va reveni niciodată. Ajutaţi-ne vă rugăm să îl ducem pe Gabriel acasă, să fie lângă părinţi, în ţara în care s-a născut şi ar fi vrut sa se ducă înapoi într-o zi, dar nu aşa”, a scris Renata Bringye.

Loading...