Un bărbat din Prahova a murit după ce a încercat să-și salveze sora bătută de iubit. Cum s-a întâmplat tragedia

Ultima actualizare:

    Polițiștii au descoperit că ucigașul s-a dus înarmat peste cumnat și i-a distrus de nervi și un televizorFoto: captură știrileprotv.ro
Polițiștii au descoperit că ucigașul s-a dus înarmat peste cumnat și i-a distrus de nervi și un televizorFoto: captură știrileprotv.ro

În cazurile de violență domestică, de multe ori cad victime persoane nevinovate. Un bărbat de 40 de ani dintr-o comună prahoveană a fost înjunghiat mortal în propria casă după ce a vrut să-și apere sora de iubitul agresiv.

Crima s-a petrecut în comuna Scorțeni, satul Mislea. Este o localitate de aproape 2000 de locuitori unde faptele grave se întâmplă foarte rar. Potrivit știrile protv.ro, un bărbat de 40 de ani a fost înjunghiat mortal, după ce își apostrofase cumnatul pentru tratamentul pe care îl aplica surorii sale. Cei doi locuiau în aceeași curte, dar în case diferite. Vecinii spun că victima aflase că sora lui nu duce o viață tocmai bună cu partenerul ei și a încercat să-i ia apărarea.

Cum s-a petrecut crima

Potrivit polițiștilor care au început investigarea crimei, se pare că între cei doi a izbucnit o ceartă, iar agresorul, un bărbat de 49 de ani, și-a pierdut cumpătul și a scos cuțitul. Agresorul s-a dus în casa cumnatului său înarmat, ceea ce ridică semne de întrebare asupra intențiilor sale. ”După lăsarea întunericului inculpatul înarmat cu un cuțit a pătruns în locuința părții vătămate, a distrus cu intenție și un televizor ce aparținea victimei”, a declarat pentru sursa citată Otilia Iosifescu reprezentantul parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova.

Victima a fost înjunghiată de două ori

”La locul solicitării s-a trimis inițial un echipaj de tip B2 care în urma evaluării a găsit o plagă înjunghiată subclavicular stâng și una la nivelul antebrațului stâng cu sângerare moderată”, a precizat George Duță de la Ambulanța Prahova. Echipa de prim-ajutor a încercat să-l salveze pe cel rănit, însă bărbatul s-a stins în drum spre spital.

Ce se va întâmpla cu asasinul

Individul, care nu este la prima faptă de o violență extremă, este acuzat acum de omor calificat și a fost arestat. Agresorul a mai fost condamnat pentru tentativă de omor. Dacă va fi găsit vinovat și de această dată, ar putea sta până la 25 de ani în spatele gratiilor.

Citiți și

Înfiorător! Femeie ucisă cu sălbăticie de soţul beat. A tăiat-o cu o coasă

Femei ucise de soți la Botoșani. Cum s-au întamplat grozăviile și ce spun autoritățile

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net