Înfiorător! Femeie ucisă cu sălbăticie de soţul beat. A tăiat-o cu o coasă

crima.jpg

Politia a incercuit locul crimei
Politia a făcut anchetă la locul crimei
foto: arhivă Click!

Scene înfiorătoare s-au petrecut, în noaptea de marţi spre miercuri, într-o comună din Vaslui. O femeie de 50 de ani a fost măcelărită de soţul ei, după un scandal monstru. Bărbatul era cunoscut ca fiind mare consumator de alcool. Mai mult, el era foarte gelos pe femeie şi din această cauză certurile dintre ei erau dese. Acum, o astfel de neînţelegere a dus la crimă. Soţul agresiv şi-a tăiat soţia cu o coasă.

Cezar Savadan (52 de ani) şi Vasilica (50 de ani) locuiau împreună în comuna vasluiană Puiești, conform vremeanoua.ro. Vecinii spun că nu exista zi în care cei doi să nu aibă ceva de împărţit. Bărbatul îi reproşa soţiei că îl înşeală şi  din acest motiv o bătea zilnic. Uneori chiar în faţa celor doi copii ai lor. Acum fiecare are propria familie.

A încercat să se salveze

De această dată, bărbatul a bătut-o crunt şi a început s-o ameninţe. Temându-se pentru viaţa ei, femeiea a fugit la o vecină în miez de noapte. Însă nu a reuşit să scape de furia soţului. Aesta a mers după ea şi a adus-o cu forţa acasă. Acolo a bătut-o crunt, apoi i-a înfipt o coasă în trup.

Citeşte şi: Bătută frecvent de soț, nu are curajul să îl părăsească. Cazurile de violenţă în familie, mai frecvente de sărbători

Vecinii au sunat la 112, iar la faţa locului au fost trimise echipaje de poliţie şi ambulanţa. Medicii nu au mai putut face însă nimic pentru biata femeie. Zeci de minute au încercat s-o resusciteze, însă a murit din cauza rănilor foarte grave.

Bărbatul a fost luat de poliţie şi dus la audieri. Anchetatorii încearcă acum să afle cum s-a putut întâmpla o astfel de grozăvie. Femeia ar fi putut cere protecţie, însă vecinii spun că se temea de bărbat şi credea că autorităţile nu o pot apăra de furia acestuia. Mai mult, cât copiii au fost mici, a fost nevoită să suporte bătăile pentru că ea considera că nu este bine să destrame familie. Însă nu era numai atât. Dacă încerca să fugă de bărbat, acesta o aducea acasă de fiecare dată şi bătăile continuau.  El riscă acum 20 de ani de închisoare.  

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
2
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1