Tatăl Alexandrei, mesaj către inculpatul Gheorghe Dincă. Nelu Măceșanu crede că fiica lui e în viață

Ultima actualizare:

    Tatăl Alexandrei, mesaj dureros pentru presupusul criminal și apel disperat către oricine știe informații legate de fiica luiFoto: Captură Digi24
Tatăl Alexandrei, mesaj dureros pentru presupusul criminal și apel disperat către oricine știe informații legate de fiica luiFoto: Captură Digi24

Tatăl Alexandrei păstrează în suflet speranța vie că fiica lui, care a fost dată dispărută și se presupune că ar fi fost ucisă de Gheorghe Dincă, este încă în viață. Plecând de la această premisă, acesta a făcut un apel disperat către oricine știe informații despre acest caz, adresându-se chiar și posibililor răpitori ai fetei. Bărbatul a susținut că va uita întreaga situație dacă aceștia îi eliberează fata și o lasă să se întoarcă acasă.

De asemenea, Nelu Măceșanu a explicat că își dorește ca familia lui să nu mai fie hărțuită, după ce s-a tot vehiculat în spațiul public că ei nu ar avea reacție la acest caz sau că ar fi indiferenți. 

„Asta e prima și ultima declarație. Vreau să fim lăsați în pace și să nu mai fim hărțuiți. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în acest caz și care fac cercetări în continuare. Celor care știu despre ea vreau să le transmit să o aducă. Nu mă interesează cine a făcut asta, vreau doar să o aducă. Să o lase măcar la o margine de drum...

Tatăl Alexandrei, apel disperat: «Să o lase măcar la o margine de drum, doar să vină acasă»

Fac un apel către toți cei care știu ceva de ea. De 8, 9 zile nu știm nimic de ea...Nu mă interesează cine a luat-o, dacă o aduce. Vrem să fie iar ca înainte, să fim o familie. S-a spus că noi, ca părinți, nu ne dăm silința, nu ne pasă, dar din contră, și azi am căutat și vom continua să căutăm, dar nu știm nici noi....Suntem disperați!

Credem că fata noastră este în viață. Ne rugăm în fiecare seară. Vom crede până în ultima zi că ea este în viață. Anchetatorii trebuie să își unească toate forțele ca să o găsească. Eu cred că și-au făcut datoria, am încredere în ei”, a spus acesta, întrebat la final ce părere are despre modul în care a acționat poliția la fața locului. 

În stare de șoc, Nelu Măceșanu și-a găsit cu greu cuvintele și a încercat să nu acuze pe nimeni, chiar dacă modul în care autoritățile au gestionat problema este de-a dreptul revoltător. Acesta a fost întrebat și ce părere are despre cei care au vorbit cu fiica lui la telefon, atunci când aceasta a sunat la 112

„Poate nici dânșii nu și-au dat seama..Poate dacă apelul sau locația erau mai clare.....Mă simt vinovat eu ca tată deoarece nu am putut să fac mai mult. Eu totuși cred că își vor face datoria și o vor găsi în viață. Așteptăm din moment în moment să vină acasă. Le transmit pe viitor să fie mai atenți și mai preciși. Poate că le-a scăpat ceva... Nu doresc nimănui să treacă prin ce trecem noi acum. Eu cred și sper că fata mea trăiește, așa îmi spune inima”, a mai spus acesta. 

„Să ardă în iad dacă a făcut așa ceva”

Tatăl nu își dorește să acuze forțele de ordine, nu vrea răzbunare, ci își doar ca fata lui să fie găsită și să se întoarcă acasă, declarând că erau o familie fericită. „Alexandra e un copil foarte bine crescut”, a spus acesta despre fiica lui. În legătură cu apelurile primite de la cel ce se dădea drept „ginerele” lui, acesta a dezvăluit că bărbatul avea o voce de om în vârstă, acest detaliu potrivindu-se cu profilul presupusului criminal Gheorghe Dincă. 

Întrebat ce i-ar transmite lui Gheorghe Dincă, principalul suspect în acest caz, Ioan Măceșanu a răspuns: „Dânsul, cu zâmbetul într-o parte, i-aș transmite să ardă în iad dacă a făcut așa ceva. Dacă nu a făcut, Dumnezeu să-l aibă în pază”.

„Familia ține foarte mult la intimitate. Vărul meu are foarte mult bun simț și nu vrea să spună anumite lucruri”, a adăugat unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănașu, după ce Nelu Măceșanu a fost întrebat în legătură cu discuția halucinantă dintre el și un polițist, care i-ar fi spus că dacă fata lui „este implicată cu vreunul, el va plăti daunele percheziției”. 

„Eu cred că este în viață pentru că bijuteriile ei erau din argint și ele au fost găsite în acel butoi (în care se presupune că a fosr arsă n.r) și ele nu s-au topit”, a mai spus Cumpănașu. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net