Discuţie halucinantă între poliţişti şi tatăl Alexandrei, fata ucisă la Caracal: «Dacă e încurcată cu vreunul, eşti bun de plată»

alexandra-macesanu.jpg

Alexandra Măceșanu
Alexandru Măceșanu a dispărut pe 24 iulie
Foto: Facebook

Un dialog incredibil dintre tatăl Alexandrei, fata de 15 ani, ucisă şi arsă în Caracal, şi poliţiştii din oraş, a fost relatat de Alexandru Cumpănaşu, unchiul tinerei. Oamenii legii i-au spus tatălui fetei că e bun de plată dacă aceasta "s-a încurcat cu vreunul".

Dispariţia Alexandrei, fata ucisă la Caracal, a fost semnalată de părinţii adolescentei, încă de miercuri, dar poliţiştii nu au demarat cercetările şi acum s-a aflat şi de ce. Discuţia dintre tatăl fetei şi oamenii legii a fost relatată de unchiul adolescentei.   

"Şeful Poliţiei din Caracal s-a adresat în felul acesta tatălui Alexandrei. Dacă după ce s-a realizat o parte din percheziţii, a spus că «dacă e încurcată cu vreunul şi se va constata e bun de plată». asta îi spunea", a declarat unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănaşu, care este preşedinte al Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României, pentru Mediafax. Cumpănaşu a povestit că vărul său a rămas blocat în faţa acestor cuvinte.

Mai mult, un alt angajat al Poliţiei i-a cerut tatălui fetei să se gândească de două ori dacă vrea să depună sesizare pentru dispariţie.

"Un alt angajat i-a pus când s-a dus să depună plângere: «să te gândeşti bine că fetele astea se întorc după o zi-două acasă», el fiind un tată disperat", a mai spus Cumpănaşu.

Alexandra a sunat de 3 ori la 112, fără să primeasă niciun ajutor

Alexandra, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri, iar, joi, fata a sunat la ora 11.00 de trei ori la Serviciul de Urgenţă 112, anunţând că este sechestrată. Cu toate datele furnizate, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale nu a reuşit să indetifice locul exact, ci o arie de căutare, poliţiştii având nevoie de 19 ore pentru a intra în imobilul principalului suspect.

O altă eroare ar fi legată de faptul că poliţiştii din Caracal ştiau locul în care se afla Gheorghe Dincă încă de noaptea, dar nu au organizat un flagrant, aşa cum le permitea legea, ci au preferat să aştepte autorizaţie de percheziţie pentru dimineaţa, ceea ce a dus la o întârziere de 3 ore.

Ca urmare a intervenţiei defectuoase, chestorul Ioan Buda, şeful Poliţiei Române, a fost demis, iar premierul Viorica Dăncilă a anunţat că a mai cerut demiterea prefectului şi a şefului Inspectoratului Judeţean de Poliţie Olt. Între timp, vineri seara, Gheorghe Dincă a fost scos din locuinţă şi dus la audieri, la DIICOT Craiova. El a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţiile de trafic de minori şi viol.  

 

Citeşte şi:

 

El este presupusul criminal în serie din Caracal, care ar fi ucis patru fete! Polițiștii au găsit bucăți de trahee în frigiderul lui

Cele două adolescente dispărute în Caracal, ucise și arse în butoaie, de șoferul care le-a luat la ocazie!

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • suspect caracal

    Momente dramatice la Caracal. Suspectul crimelor oribile a fost scos, vineri seara, din curtea unde ar fi ucis-o pe Alexandra, cu autospeciala Poliției, încercuită de jandarmi. Sute de oameni s-au strâns în faţa casei bărbatului de 57 de ani, acuzat de omor, revoltaţi de cele întâmplate. În cursul nopţii, dosarul penal privind cauza din Caracal a fost preluat de DIICOT, iar, la ora transmiterii ştirii, principalul suspect- Gheorghe Dincă este audiat la Craiova. El a fost reţinut pentru 24 de ore fiind acuzat de trafic de minori şi de viol.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1