Cele două adolescente dispărute în Caracal, ucise și arse în butoaie, de șoferul care le-a luat la ocazie!

Ultima actualizare:

    Medicii legiști au fost chemați la fața locului pentru a lua probe care să arate dacă rămășitele umane sunt ale fetei de 15 ani căutată deja de două zileFoto: Facebook/Marius Teodorescu
Medicii legiști au fost chemați la fața locului pentru a lua probe care să arate dacă rămășitele umane sunt ale fetei de 15 ani căutată deja de două zileFoto: Facebook/Marius Teodorescu

Cazul fetelor dispărute în Caracal a devenit mai șocant! Cele două adolescente ar fi fost ucise de șoferul care le-a luat la ocazie. Poliția a descins la domiciliul bărbatului de 65 de ani, vineri dimineață (26 iulie).

Oamenii legii au găsit oase și haine în casa mecanicului auto. El este cel care a luat-o la ocazie pe Alexandra Măceșeanu, miercuri (24 iulie). Poliția a făcut percheziții la casa suspectului, după ce două fete care locuiesc în localități diferite, în apropiere de Caracal, au dispărut în condiții similare, la diferență de trei luni una de cealaltă. Ambele s-au urcat într-o mașină la ocazie.

Conform unor surse din anchetă, polițiștii au găsit oase și haine în casa celui care le-a luat pe fete la ocazie, relatează observator.tv. Aceleași surse susțin că ar fi vorba de trei tinere, ucise și arse în butoaie. Medicii legiști au fost chemați la fața locului pentru a lua probe care să arate dacă rămășitele umane sunt ale fetei de 15 ani, care a dispărut miercuri. Anchetatorii au ajuns la mecanicul auto folosindu-se de datele GPS de pe telefonul fetei. 

Alexandra Măceșanu a dispărut în urmă cu două zile

Alexandra Măceșanu a disppărut miercuri (24 iulie). Fata a fost văzută ultima oară urcânt într-o mașină. Adolescenta de 15 ani este elevă la Liceul Teoretic „Mihai Viteazul”, din Caracal. Ea a plecat miercuri din Dobrosloveni, satul ei natal, spre Caracal. Părinții ei cred că fata s-a urcat într-o mașină de ocazie.

„A DISPĂRUT!! Măceşanu Alexandra, în vârstă de 15 ani, din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, elevă la Liceul Teoretic “Mihai Viteazul” Caracal, a dispărut astăzi în jurul orei 10! Ea a venit în oraşul Caracal singură şi a plecat acasă cu ocazie iar de atunci nimeni nu ştie nimic de ea. Menţionez că era îmbrăcată într-o CĂMAŞĂ STIL IE DE CULOARE ALBASTRĂ, BLUGI LUNGI, ŞI TENEŞII DIN POZA DE MAI JOS, părul este de culoare şaten deschis, şi mărimea se poate observa în fotografie. Cine a văzut-o sau ştie ceva despre ea ne poate lăsa mesaj în privat sau ne poate contacta la numarul de telefon 0768773156 . Cu ajutorul dumneavoastră o putem găsi pe Alexandra. Vă rugăm din inimă distribuiţi să afle cât mai multe persoane!!!”, au anunțat părinții fetei pe Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net