Cele două adolescente dispărute în Caracal, ucise și arse în butoaie, de șoferul care le-a luat la ocazie!

crima-caracal.jpg

Fată dispărută în Caracal
Medicii legiști au fost chemați la fața locului pentru a lua probe care să arate dacă rămășitele umane sunt ale fetei de 15 ani căutată deja de două zile
Foto: Facebook/Marius Teodorescu

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Cazul fetelor dispărute în Caracal a devenit mai șocant! Cele două adolescente ar fi fost ucise de șoferul care le-a luat la ocazie. Poliția a descins la domiciliul bărbatului de 65 de ani, vineri dimineață (26 iulie).

Oamenii legii au găsit oase și haine în casa mecanicului auto. El este cel care a luat-o la ocazie pe Alexandra Măceșeanu, miercuri (24 iulie). Poliția a făcut percheziții la casa suspectului, după ce două fete care locuiesc în localități diferite, în apropiere de Caracal, au dispărut în condiții similare, la diferență de trei luni una de cealaltă. Ambele s-au urcat într-o mașină la ocazie.

Conform unor surse din anchetă, polițiștii au găsit oase și haine în casa celui care le-a luat pe fete la ocazie, relatează observator.tv. Aceleași surse susțin că ar fi vorba de trei tinere, ucise și arse în butoaie. Medicii legiști au fost chemați la fața locului pentru a lua probe care să arate dacă rămășitele umane sunt ale fetei de 15 ani, care a dispărut miercuri. Anchetatorii au ajuns la mecanicul auto folosindu-se de datele GPS de pe telefonul fetei. 

Alexandra Măceșanu a dispărut în urmă cu două zile

Alexandra Măceșanu a disppărut miercuri (24 iulie). Fata a fost văzută ultima oară urcânt într-o mașină. Adolescenta de 15 ani este elevă la Liceul Teoretic „Mihai Viteazul”, din Caracal. Ea a plecat miercuri din Dobrosloveni, satul ei natal, spre Caracal. Părinții ei cred că fata s-a urcat într-o mașină de ocazie.

„A DISPĂRUT!! Măceşanu Alexandra, în vârstă de 15 ani, din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, elevă la Liceul Teoretic “Mihai Viteazul” Caracal, a dispărut astăzi în jurul orei 10! Ea a venit în oraşul Caracal singură şi a plecat acasă cu ocazie iar de atunci nimeni nu ştie nimic de ea. Menţionez că era îmbrăcată într-o CĂMAŞĂ STIL IE DE CULOARE ALBASTRĂ, BLUGI LUNGI, ŞI TENEŞII DIN POZA DE MAI JOS, părul este de culoare şaten deschis, şi mărimea se poate observa în fotografie. Cine a văzut-o sau ştie ceva despre ea ne poate lăsa mesaj în privat sau ne poate contacta la numarul de telefon 0768773156 . Cu ajutorul dumneavoastră o putem găsi pe Alexandra. Vă rugăm din inimă distribuiţi să afle cât mai multe persoane!!!”, au anunțat părinții fetei pe Facebook.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5