Crimele din Caracal. Fost şef de crematoriu: «Incinerarea nu se poate face într-un butoi»

Ultima actualizare:

    În casa şi curtea lui Gheorghe Dincă au fost găsite rămăşite umanefoto: Inquam Photos/Bogdan Dănescu
În casa şi curtea lui Gheorghe Dincă au fost găsite rămăşite umanefoto: Inquam Photos/Bogdan Dănescu

În lipsa unui cadavru, Gheorghe Dincă nu poate fi acuzat de crimă. Bărbatul de 65 de ani şi-a recunoscut faptele duminică, iar de atunci, oamenii legii înceracă să reconstituie filmul ororilor. Din datele anchetatorilor, imediat după ce ar fi prins-o vorbind la 112, monstrul ar fi lovit-o cu putere, agresiunea lăsând-o inconştientă. Când s-a întors, Dincă a povestitit că a găsit-o moartă pe fată şi i-ar fi ars trupul într-un butoi din curte. Această ipoteză absolut şocantă este exclusă de fostul şef al Crematoriului Vitan-Bârzeşti.

Varianta incinerării trupului Alexandrei Măceşanu în curtea monstrului din Caracal este exclusă de fostul şef al crematoriului „Vitan-Bârzeşti”. Cu o experienţă de 20 de ani, la conducerea instituţiei, Gheorghe Ionel a spus într-o intervenţie telefonică la Antena 3 că incinerarea unui corp nu se poate face într-un butoi, pentru că este nevoie de o temperatură de 1.400 de grade.

”100% nu s-a putut face o incinerare în acel butoi. O incinerare se efectuează în momentul când se ajunge la temperatura de 1.400 de grade. E exclus să poată să ardă! Nu se poate obţine o astfel de temperatură. cel mult 200-300 de grade ar fi putut să fie în acel butoi. În crematoriu, în cuptorul special, temperatura o obţineam după o oră, iar arzătorul era imens, cu diametrul de aproape un metru. Acest nemernic, părerea mea, e că trage de timp. Fata cred că e în viaţă şi el trage de timp să scape de urme. La crematoriu, coşul are o înălţime de 20 de metri. Vecinii ne bodogăneau şi aşa pentru miros. dacă s-ar fi întâmplat asta, tot Caracalul ar fi fost acoperit de fum gros şi de miros”, a declarat Gheorghe Ionel, fostul şef al crematoriului „Vitan-Bârzeşti”.

Procurorii îl cercetează pe Gheorghe Dincă sub acuzaţia de omor calificat, după ce, într-un butoi, prin cernere, au fost găsite oase calcinate şi dinţi de natură umană, dar şi bijuterii pe care mama Alexandrei le-a recunoscut ca fiind ale fiicei sale.

Probe au fost găsite şi în maşina lui Dincă, acestea recunoscându-şi, de altfel, fapta.

Procurorii DIICOT au anunţat că tânăra a fost ucisă în jurul orei 12.00, când a fost prinsă cu telefonul în mână, apoi Gheorghe Dincă i-ar fi incinerat corpul.

Crimele din Caracal. Alexandra Măceşanu a sunat de cinci ori la 112

Apelurile la 112 ale Alexandrei au început la ora 11.05, iar ultima discuţie, conform raportului MAI, a avut loc la ora 11.29, cu un poliţist, pe telefoul personal al acestuia.

Surse din anchetă arată că fata a fost surprinsă de Dincă la telefon şi atunci a lovit-o cu putere pe fată, aceasta a căzut şi a rămas inconştientă.

Gheorghe Dincă a părăsit locuinţa şi timp de două ore s-a plimbat prin oraş, fiind surprins de camere inclusiv când aruncă o parte din bijuterii , într-o pungă, în curtea unui hotel din Caracal.

Potrivit aceloraşi surse, agresorul a stat între orele 12.00 şi 14.00 în oraş, apoi a revenit şi a găsit-o pe fata decedată, după care ar fi incinerat cadavrul, variantă exlusă atât de legişti, cât şi de fostul şef al Crematoriului.

Citeşte şi:

Crimele din Caracal. Gheorghe Dincă, transferat la Spitalul Penitenciar Jilava

Ultimele cuvinte ale Alexandrei, rostite la 112: «Vine, vine»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
autospeciala politie jpg
shutterstock 23084461 barbat calculator computer laptop plata plati online internet comanda comenzi jpeg
hacker freepik jpg
Stockholm și eleganța Nordului jpeg
parc 4 jpeg
panselute capitala jpeg
ion iliescu inquam photos jpg
umbrela ploi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net