Șoferul care a provocat accidentul cu trei morți din Pasul Tihuța se afla sub control judiciar. De ce era anchetat

trei-tineri-morti-maserati-accident-violent-poiana-stampei-707023.jpg

Mașina foarte puternică, un Maserati s-a făcut praf
În urma accidentului mașina a ajuns un maldăr de fiare iar cei trei ocupanți nu au avut nici o șansă
Foto: ISU Suceava

Șoferul autoturismului Maserati care s-a răsturnat în Pasul Tihuța în noaptea de sâmbătă spre duminică, din cauza vitezei extrem de mari, avea probleme cu legea. Ionuț Mihai Moldovan (32 ani) se afla sub control judiciar, fiind acuzat de trafic internațional de droguri și constituirea unui grup infracţional organizat.

Autorul tragediei rutiere petrecute în Pasul Tihuța, județul Suceava, unde au sfârșit atât el, cât și doi prieteni de-ai săi, mergea cu 180 km/h, dornic să le arate celorlalți ce mașină performantă și-a achiziționart. Din cauza vitezei, autoturismul a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat pe un câmp aflat între case, după ce a lovit un cap de pod. Niciunul dintre cei trei tineri nu a avut nicio șansă de supraviețuire.

Anchetatorii au găsit asupra proprietarului mașinii graficul cu datele la care era obligat să se prezinte la Poliție pe perioada controlului judiciar. Ionuț Mihai Moldovan a fost trimis în judecată în martie 2020, împreună cu alt bărbat, scrie gandul.ro. Potrivit portalului instanțelor de judecată, următorul termen în proces era programat pentru data de 18 mai, iar ultima prelungire a măsurii controlului judiciar fusese decisă de instanță pe 21 aprilie.

Arestat pentru trafic de droguri  

În ianuarie 2019, Moldovan a fost arestat pentru constituire de grup infracțional organizat și trafic de droguri și a stat în spatele gratiilor luni bune. Moldovan și alți trei bărbați au fost prinși în flagrant având asupra lor 17,6 kg de canabis și 354,3 grame de cocaină, în valoarea totală de aproximativ un milion de lei. 

 

Citește și: 

Accident grav în prima noapte fără restricții. Trei morți la Suceava după ce o mașină de lux s-a răsturnat

 

Accident cu patru morți în Galați, după ce un autoturism a intrat sub un TIR

Loading...
 
 

Citește și