Șocant! S-a sinucis și soțul judecătoarei din Mureș, care şi-a tăiat gâtul

medicul-silviu-cosmin-moldovan-sinucis.jpg

Dr. Silviu Cosmin Moldovan era profesor universitar si medic specialist în Anatomie Patologică la Spitalul Clinic Județean Mureș
Dr. Silviu Cosmin Moldovan s-a sinucis
foto: captura Facebook

Cunoscutul medic Silviu Cosmin Moldovan, de la Spitalul Judeţean Mureş şi profesor la Facultatea de Medicină din Târgu Mureș s-a sinucis. El a fost găsit spânzurat. Nenorocirea vine la câteva luni după ce, soţia lui, judecătoarea Cristina Moldovan, şi-a luat viaţa într-un mod incredibil. Şi-a tăiat gâtul cu un cuţit de bucătărie.

Soţul judecătoarei Cristina Moldovan a fost găsit mort în locuinţa sa din  Livezeni. Fiul lui a dat alarma, miercuri, după ce a încercat ore bune dea de el.

Soţul judecătoarei care şi-a tăiat gâtul s-a spânzurat

Poliţiştii au mers la adresa indicată şi au descoperit că medicul se spânzurase. 

”Astăzi, în jurul orei 17.20, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr.5 Miercurea Nirajului au fost sesizați prin Apel 112, de către un tânăr, cu privire la faptul că e posibil ca tatăl acestuia să se fi sinucis într-un imobil situat pe raza comunei Livezeni. La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și echipaje de jandarmi și pompieri, care au pătruns în imobil, constatând că cele sesizate se confirmă. În interiorul imobilului a fost găsit spânzurat un bărbat, de 44 de ani, din comuna Livezeni. La fața locului a fost solicitat și un echipaj medical care a constatat decesul acestuia. Cadavrul bărbatului a fost transportat la S.M.L Târgu Mureș în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului. Polițiștii efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii incidentului”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, potrivit zi-de-zi.ro.

Cine este medicul Silviu Cosmin Moldovan

Dr. Silviu Cosmin Moldovan, în vârstă de 44 de ani, era şi  medic specialist în Anatomie Patologică la Spitalul Clinic Județean Mureș și conferenţiar universitar la Centrul de Simulare și Abilități Practice al Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade" din Târgu Mureş.

Judecătoarea Cristina Moldovan şi-a tăiat gâtul

În noiembrie 2019, judecătoarea Cristina Moldovan, în vârstă de 38 de ani, de la Curtea de Apel Mureş, a fost găsită cu gâtul tăiat, lângă maşina sa, pe un câmp din apropierea localităţii Sărăţeni.

Ea îi spusese soţului, înainte de a pleca de acasă, că va recurge la acest gest, potrivit clujust.ro.

Lângă maşină a fost găsit arma sinuciderii: un cuţit de bucătărie. 

Internată în stare critică la spitalul din Tîrgu Mureş, judecătoarea s-a stins din viaţă, în 14 noiembrie 2019.

Femeia era în moarte cerebrală, iar familia a decis ca aceasta să fie deconectată de la aparate şi să doneze organele pentru a salva viaţa altor oameni.

Citeşte şi:

Andreea Marin, la un pas de sinucidere: «Cazul Mădălinei Manole m-a făcut să conștientizez că am depresie»

Mama tânărului care și-a filmat sinuciderea a vrut să-l oprească. Mesajul femeii

Loading...

Citește și