Mama tânărului care și-a filmat sinuciderea a vrut să-l oprească. Mesajul femeii

Ultima actualizare:

    Claudiu Bogdan, tânărul de 22 de ani din Deva, a murit într-un spital din Germaniafoto: Facebook
Claudiu Bogdan, tânărul de 22 de ani din Deva, a murit într-un spital din Germaniafoto: Facebook

Mama tânărului care s-a filmat gonind spre moarte cu 170 de kilometri la oră și a transmis totul în direct pe Facebook a încercat să îl oprească pe acesta de la sinucidere. Femeia a anunţat decesul fiului ei. „Te rog, vorbeşte cu mine”, i-a scris femeia chiar înainte ca fiul ei să intre cu mașina într-un autotren pe o autostradă din Germania.

Claudiu Bogdan, tânărul de 22 de ani, din Deva, a murit într-un spital din Germania, la câteva ore după accidentul rutier cumplit provocat pe o autostradă din Germania. „Drum lin spre îngeri, copilul meu frumos. Tu ai plecat și m-ai lăsat singură. Te voi iubi mereu, puiul meu. Dumnezeu să aibă grijă de tine”, a scris mama tânărului, pe pagina sa de Facebook.

Femeia încercase să îl oprească pe Bogdan, chiar în timp ce acesta își transmitea sinuciderea în direct pe pagina sa de Facebook. I-a scris „Te rog, vorbeşte cu mine”, cu câteva secunde înainte ca fiul ei să intre cu maşina într-un autotren care staţiona pe o bretea a autostrăzii. Şi alţi apropiaţi au încercat să-i transmită lui Bogdan să nu facă un gest necugetat. „Trage pe dreapta şi linişteşte-te”, „Doamne fereşte, pentru o femeie să te omori? Tu nu eşti conştient. Eşti tânăr, sunt atâtea femei în lumea asta”, au fost ultimele mesaje primite de tânăr, înainte de impactul fatal.

Momente dramatice transmise live pe Facebook de un şofer român care loveşte intenţionat un TIR pe

Bogdan gonea cu 170 km/h pe autostradă și transmitea live pe Facebook

Luni seara, Bogdan Claudiu a fost victima unui accident cumplit de circulaţie pe o autostradă din Germania. Românul a produs intenţionat accidentul în timp ce transmitea pe Facebook un mesaj în care îşi exprima dezamăgirea că fusese părăsit.

Bogdan tocmai aflase că iubita lui îl părăsea după trei ani de relație. „Mamă, tată, nu vreau să spun decât că vă iubesc mai mult decât orice pe lumea asta. Pe Monica am iubit-o mai mult decât a meritat. Încă o iubesc, o iubesc foarte mult. Astăzi mi-a dat o veste foarte dezamăgitoare. Mi-a spus că ea nu mai vrea nimic cu mine. Mi-a spus că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu mine, că nu mai vrea nimic cu mine, după trei ani de relaţie, după ce am aşteptat atât, după câte am îndurat, după cât am sperat şi după câte speranţe mi-am făcut. În schimb vrea cu altcineva... O să vă duceţi dracu şi eu am să mă duc la fel. Eu vreau să mor. Tot ce am vrut eu a fost ea. Nu mai pot, sunt terminat. Nu am să mai rezist. Am cedat psihic. Am trecut prin ce nu a trecut nimeni. O să îmi iau adio astăzi de la voi. O să merg cât o să fie drumul. Am să mă izbesc în ceva. Am să mă duc şi nu am să revin, credeţi-mă, Doamne, credeţi-mă”, a spus tânărul înainte de a intra cu maşina într-un autotren.

Citește și:

7 sinucideri în masă şocante. Poveştile sunt incredibile

Milionarii români care au ales moartea: s-au înjunghiat, s-au spânzurat, s-au aruncat în gol

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net