Sergiu, tânărul care a alergat călare prin Iași să-și vadă copilul nou-născut, a făcut-o lată. Este anchetat de Poliție

barbat-cal-iasi.png

Sergiu a venit într-un suflet pentru a-și vedea copilul
Sergiu a sensibilizat lumea călărind prin Iași spre maternitate
Foto: bzi.ro
Citeste tot despre: 

O clipă de rătăcire sau victimă a faimei. Sergiu Ion Ciobotariu, tânărul de 22 de ani care a sensibilizat România după ce a fost surprins în luna martie pe străzile Iașiului galopând cu armăsarul său pentru a-și vedea cât mai repede copilul nou-născut este din nou erou, dar de această dată negativ. El este cercetat de polițiști după ce a fost surprins fără carnet pe străzile celui mai mare oraș din Moldova.

Până la evenimentul care urma să îl facă celebru, Sergiu Ion locuia în comuna ieșeană Răducăneni. Are 22 de ani, este însurat și are două fetițe iar la jumătatea lunii martie, la maternitatea”Cuza Vodă”i s-a născut al treilea copil, o mândrețe de băiet. La aflarea veștii nu a stat mult pe gânduri, a completat de mână o declarație, și-a pus la gură o mască și împreună cu cel mai bun prieten al lui, calul au plecat în mare viteză spre maternitate. Au fost opriți pe drum de trei filtre și de fiecare dată au fost lăsați să plece mai departe, forțele de ordine fiind uimite de ciudatul duet, fermecate de scop și înduioșate de gest. A fost amendat doar pentru că umbla călare pe cal pe un drum din oraș, conform unei hotărâri luate de autoritățile locale. Sergiu a devenit celebru într-o țară disperată după eroi și cauze de slujit.. Până ca lumea să afle situaţia lui, el se descurca greu, cu doar câţiva lei pe zi şi încerca să-şi construiască o casă nouă, de câţiva metri pătraţi.”În fiecare zi plec la muncă cu calul, strâng fier vechi. Fac cam 30 de lei pe zi, nu mai mult. Tot ce fac, fac pentru copii. Am trei acum, am nevoie de o casă. Trăim greu acum, dar nu avem ce face, muncesc cât pot”, a povestit despre el Sergiu conform bzi.ro. Dar galopul lui a sensibilizat o țară întreagă și de peste tot au venit ajutoare iar banii și simpatia oamenilor i-au schimbat viața. Și-a luat o casă falnică în cartierul Miroslava

sergiu-tanarul-calare.jpg

Aceasta este casa în care locuia Sergiu și familia lui
Aici locuia Sergiu cu soția sa și cei doi copii înainte ca un galop prin Iași să le schimbe viața

Sergiu a dispărut după ce s-a aflat că este cercetat penal

 

Sergiu a fost surprins pe 13 mai, conducând o mașină VW Golf fără permis.”A fost întocmit dosar penal iar cercetările continuă”, a declarat pentru bzi.ro, Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași. Întâmplarea s-a aflat de abia acum iar presa locală a încercat să afle amănunte chiar de la Sergiu. Vecinii au povestit însă că acesta nu a mai dat pe acasă de mai multe săptămâni, iar casa proaspăt cumpărată în urma donațiilor în cartierul Miroslava zace părăsită. Unde este Sergiu? Și-a închis telefonul la care răspundea imediat când era doar un călăreț care alerga spre copilul nou-născut. Dar viața nu greșește niciodată: ea ne va arăta mai devreme sau mai târziu cine este Sergiu.

 

Citiți și

 

Lecție de omenie! Sergiu, tânărul care a mers călare la maternitate, a donat o parte din ce a primit

 

Un bărbat din Iași, amendat după ce s-a dus călare pe cal la iubita lui la maternitate

Loading...

Citește și

  • sergiu si familia lui in casa in care traiesc

    Sergiu, tânărul de 22 de ani, car a mers călare să-și vadă soția la spital, după ce femeia născuse al treilea copil al cuplului, a înduioșat o țară întreagă cu povestea lui. Deși locuiește alături de ceilalți patru membri ai familiei într-o cămăruță sărăcăcioasă, la marginea Iașiului, Sergiu nu a uitat de cei care au nevoi la fel de mari ca ale lui. Acesta a primit ajutor financiar, alimente și medicamente de la oamenii de bine, precum și promisiunea că i se va ridica o casă, însă bărbatul nu a stat cu mâinile în sân. Ba dimpotrivă! Din ceea ce a primit de la ceilalți a avut puterea să dea mai departe.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1