Românca mai bogată decât Ion Ţiriac a defilat la o gală de caritate într-o rochie de 10.000 $

Ultima actualizare:

    Anca Verma, într-o rochie fabuloasă de 10.000 de dolari accesorizată cu bijuterii de 20.000 de dolari  Foto: arhivă personală
Anca Verma, într-o rochie fabuloasă de 10.000 de dolari accesorizată cu bijuterii de 20.000 de dolari Foto: arhivă personală

Există o româncă mai potentă financiar decât Ion Ţiriac. Este vorba despre Anca Verma, o gălăţeancă, măritată cu un om de afaceri indian, care are pe mână o corporaţie multinaţională, dar şi alte proiecte în infrastructură, hoteluri, produse alimentare, tutun şi băuturi răcoritoare, proiecte ce îi aduc bani frumoşi în conturi şi o bătrâneţe liniştită. Blonda, fostă Miss România, a defilat recent la un eveniment caritabil care a avut loc la New Delhi. Românca a făcut furori într-o rochie de 10.000 de dolari cu care a atras toate privirile, la care a accesorizat bijuterii de 20.000 de dolari.

Anca Verma este un nume în rândul oamenilor de afaceri din India, iar recent românca noastră s-a afirmat nu doar în costum office, ci şi pe podium într-o ţinută de senzaţie, care valorează 10.000 de dolari. Rochia lungă până în pământ i-a pus în valoare silueta, iar bijuteriile din aur cu diamante au completat look-ul fabulos. Creaţia semnată de trei importanţi designeri este confecţionată dintr-un brocart de înaltă calitate. Rochia a fost brodată manual. Are aplicate detalii zardozi fine. Zardozi este unul dintre cele mai căutate tipuri de broderii din India. Echipa de creatori de modă a stat în atelier 8 luni de la țeserea materialului și prezentarea acestuia pe podium, dar a meritat toată aşteptarea, căci Anca a defilat pe podium la un show de modă caritabil dedicat victimelor din Kerala și copiilor bolnavi de cancer şi a întors toate privirile. 

Anca verma, alături de creatorii de modă care i-au făcut rochia de 10.000 de dolari
Anca verma, alături de creatorii de modă care i-au făcut rochia de 10.000 de dolari

"Toate fondurile se donează pentru cei nepăsturiţi de soartă. Pentru mine a fost o onoare să pot să ajut şi să fiu model pentru aceşti designeri de top în India, care se implică în astfel de evenimente caritabile. Fundaţia Speranţa este cunoscută pentru eforturile imense pe care le derulează constant şi parteneriatul cu experţii din diferite industrii şi oameni de renume public, cum ar fi familiile regale din India, designeri de top, modele, oameni de afaceri pentru a ajuta pe cei în nevoie. Eu practic am urcat ultima pe podium. Am închis gala. Rochia aparţine designerilor Sama Ali, Meera Ali și regizorul Muzzafar Ali. Ţinuta şi bijuteriile vor fi vândute tot pentru strângere de fonduri", a povestit Anca Verma pentru Click! 

Ce avere are Anca Verma 

Anca Verma este cel mai bogată româncă, potrivit Forbes România. Fosta Miss România, blonda este cunoscută pentru implicarea ei în diverse programe de caritate pentru copii și femei în toată Asia și Europa. Recent, ea a fost invitată în calitate de ambasador pentru copii și tineri pentru Orientul Mijlociu și India de către Asociația federală pentru promovarea minorităților vizibile, FAAVM, Canada. Anca Verma este soția miliardarului Abhishek Verma, fiul familiei Verma. Părinții săi Late Shrikant Verma și Veena Verma au fost  membri ai Parlamentului și ai politicienilor Congresului.

[[{"fid":"3328306","view_mode":"imagine_articol","fields":{"format":"imagine_articol","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"anca verma abhishek","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Anca şi soţul ei indian Abhishek Verma","field_subtitle[und][0][value]":"Foto: arhivă personală"},"type":"media","attributes":{"alt":"anca verma abhishek","title":"Anca şi soţul ei indian Abhishek Verma","class":"media-element file-imagine-articol"}}]]

Familia Verma deține o corporație multinațională de două miliarde de dolari, care are interese în infrastructură, hoteluri, bancar, produse alimentare, țigări şi băuturi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net