Există o româncă mai bogată decât Țiriac. În ce lux exorbitant trăiește

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

A dat norocul peste o gălățeancă măritată cu un miliardar indian! Anca Verma duce o viață de huzur alături de Abhishek, iar opulența pe care o afișează sfidează orice imaginație.

Averea pe care Forbesc o estimează în cazul indianului care s-a căsătorit cu Anca Verma este de trei miliarde de euro! Cei doi s-au cunoscut în holul unui hotel, loc în care românca lucra ca recepționeră. Frumusețea ei l-a impresionat pe indian, dar și silueta, și nu e greu de crezut, de vreme ce Anca a participat nu de mult pentru titlul de Miss Univers România.

simeon stalpnicul png

Ca răsplată pentru că aceasta a acceptat să-i fie soție, miliardarul indian a trecut multe afaceri pe numele soției, care a devenit un afacerist important în domeniul armamentului. 

simeon stalpnicul png

Recent, Anca verma a povestit că anul acesta a vrut să-și surprindă soțul de ziua lui, și i-a organizat o petrecere surpriză, la care au fost invitați peste 100 de oameni. Casa lor, care arată mai degrabă ca un templu, a fost suficient de spațioasă.

image
image
image
image
image
image
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net