Româncă de 49 de ani din Italia, dată în judecată pentru că s-a căsătorit cu bătrânul de 90 de ani de care avea grijă

shutterstock_1018119094.jpg

femeie tanara barbat batran
foto: shutterstock.com

La 49 de ani, o româncă a găsit soluția salvatoare în Italia pentru a-și îndeplini visurile. Plecată în Peninsulă să aibă grijă de un bătrân în vârstă de 90 de ani, în cele din urmă s-a căsătorit cu acesta.

Povestea româncei nu are un final fericit. Aceasta a fost data în judecată imediat ce s-a descoperit că și-a unit destinele cu bătrânul pe care îl îngrijea. Astfel, Curtea din Catania a decis, pe 25 noiembrie, anularea căsătoriei civile dintre italianul de 90 de ani și badanta româncă, potrivit stirileprotv.ro. Avocații bărbatului au adus în instanță dovezi că bătrânul era diagnosticat cu demență senilă și cu tulburări de comportament. Astfel, era lesne de înțeles că românca a profitat de deficiența psihică a acestuia și l-a forțat să se căsătorească civil. Instanța a mai obligat-o pe femeie să plătească cheltuielile de judecată. Potrivit presei locale, fenomenul căsătoriilor între femei tinere și bărbați cu vârste înaintate, uneori declarați invalizi, este unul extrem de răspândit în Italia. Statisticile arată că, în ultimii 10 ani, au existat 30.000 de astfel de căsătorii, ceea ce reprezintă 10% dintre căsătoriile mixte.

Anual, mii de românce iau drumul Italiei, în speranța că-și vor depăși condiția din România, că vor strange niște bani pentru a trăi cel puțin la limita decenței. Sunt situații în care reușesc cu brio, dar sunt și cazuri în care încearcă să înșele sau sunt înșelate, la rândul lor. Multe dintre badante (așa au fost numite de italieni femeile care îngrijesc alți oameni) sunt și umilite de italienii în vârstă, unii dintre ei ajungând să le ceară chiar ei favoruri sexuale. 

 

Citește și: 

 

O româncă de 25 de ani a ucis cu sânge rece un bătrân italian care o angajase ca îngrijitoare. Detalii cutremurătoare

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1