Român condamnat în Germania pentru un viol mai puțin obișnuit. Bărbatul a abuzat sexual un client venit la iubita sa prostituată

politia_germana.jpg

Polițiștii germani păzesc tribunalul unde se desfășoară procesul
Polițiștii germani sunt șocați de nepăsarea cu care românul și-a primit sentința
Foto: stiridiaspora.ro
Citeste tot despre: 

Faptele pentru care au fost acuzați Eva și Vilmos s-au petrecut pe 13 august anul trecut relatează stiridiaspora.ro. Cei doi se aflau în Germania de trei luni și sperau să găsească de lucru dar nu au reușit pentru că nu vorbesc germana și nici nu au diplomă de liceu. Disperați s-au stabilit în ruinele unei case demolate, unde Eva a început să se prostitueze ilegal. Cei doi își rotunjeau veniturile din cerșit.

 

Cum a ajuns un german venit la o prostituată să fie violat de iubitul român al acesteia

 

Înainte de carantina generală din 2020, victima de 46 de ani vizita ocazional prostituate și a cunoscut-o printr-un prieten pe Eva pe care a început să o cheme acasă. Pe 13 august, bărbatul a venit în casa dezafectată din zona Franzosengewann a localității Kirchheim, unde l-a întâlnit pe Vilmos, pe care Eva l-a prezentat drept „protectorul” ei. Bărbatul de 46 de ani s-a dezbrăcat și s-a întins în pat, moment în care Eva și Vilmos au sărit pe el. În loc să aibă parte de sex cu femeia, neamțul s-a trezit violat de mai multe ori de iubitul român al acesteia. După faptă a fost abandonat legat de pat și potrivit avocatului a rămas șocat iar acum suferă de insomnie, anxietate și atacuri de panică. În timpul procesului cei doi au dat vina pentru faptă pe viața lor grea, sărăcie și faptul că se droghează. Nimic din aceste lucruri nu i-a scăpat de condamnarea pronunțată de tribunalul din Heidelberg: românul Vilmos a primit o pedeapsă de cinci ani iar iubita sa, Eva va sta în spatele gratiilor patru ani și jumătate.

 

 

 

Citiți și

 

Un român, printre cei mai periculoși violatori din Europa. Povestea grozăviilor lui Zeno

 

Român arestat, după ce şi-a ucis gazda în Germania

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5