Raluca Turcan împlineşte vârsta de 44 de ani. Este în politică de 20 de ani

raluca_turcan_tanara_si_2020.png

raluca_turcan_tanara_si_2020
Vicepremierul României, Raluca Turcan, împlineşte pe 2 aprilie, vârsta de 44 de ani. A intrat în politică acum 20 de ani, când arăta ca o școlăriță
Foto: click.ro

Vicepremierul României, Raluca Turcan, împlineşte pe 2 aprilie, vârsta de 44 de ani. A intrat în politică acum 20 de ani, când arăta ca o școlăriță, cu bentiţă albă pe cap. Acum, este sobră, poartă tunsori în tendințe și se îmbracă numai de la case celebre de modă.

La vârsta de 43 de ani, Raluca Turcan a devenit vicepremier în Guvernul Ludovic Orban. A intrat în politică în 2000 și arăta ca o școlăriță, cu bentiță pe cap. Odată cu trecerea anilor, pretențiile Ralucăi Turcan au crescut. A cunoscut oameni importanți ai lumii și astfel gusturile sale în materie de modă s-au rafinat. Acum, este sobră, poartă tunsori în tendințe și se îmbracă numai de la case celebre de modă.

La începuturile sale, liberala apărea în public ca o fetiță. Purta rochii și fuste comune, la care de multe ori asorta bentițe. Nici coafura nu era una ieșită din comun. Era o apariție extrem de simplă.

Raluca Turcan împlinşte vârsta de 44 de ani

Raluca Turcan deține acum o poziție foarte importantă, de vicepremier, chiar dacă nu are portofoliu, adică nu coordonează vreun domeniu.

A intrat în politică în anul 2000, ca membru PNL. Doi ani a fost consiliera președintelui PNL Theodor Stolojan, iar din 2004 a fost cooptată în conducerea PNL.

Raluca Turcan, biografia

  • S-a născut pe 2 aprilie 1976, în Botoșani și este deputat de Sibiu.
  • A absolvit în 1999 Academia de Studii Economice, Facultatea de Relații Economice Internaționale, diplomă în economie și master la SNSPA București.
  • A făcut și un curs postuniversitar de perfecționare în domeniul securității și apărării naționale la Colegiul Național de Apărare.
  • Între 1996 și 1999, a fost bursieră a Institutului Puşkin din Moscova, de unde obținut o diplomă în rusă comercială. ”Am primit o bursă din partea Guvernului României. Am privit această bursă de câteva luni la Moscova ca pe o şansă de a acumula cunoştinţe”, spunea Raluca Turcan.

Raluca Turcan căsătorită de 16 ani

Raluca Turcan este căsătorită cu Valeriu Turcan, fostul purtător de cuvânt al fostului președinte Traian Băsescu. Într-o postare pe Facebook, aceasta povestea ce înseamnă familia pentru ea.

raluca-valeriu-turcan.jpg

raluca-valeriu-turcan
”Am fost cucerită din primul moment de inteligența, căldura și umorul sau și ne-am căsătorit în septembrie 2004”, a povestit Raluca Turcan
Foto: Facebook

”Soţul meu, Valeriu Turcan şi fiul nostru, Eric Octavian, sunt cele mai importante persoane din viaţa mea”, spunea deputatul PNL.  Pe blogul său a mai povestit și cum și-a întâlnit soțul.  “Ne-am cunoscut în timp ce lucram amandoi la campania PNL și a Aliantei D.A. Am fost cucerita din primul moment de inteligența, căldura și umorul sau și ne-am căsătorit în septembrie 2004”, a povestit Raluca Turcan.

Citeşte şi:

Raluca Turcan este vicepremierul României. Ce spun specialiștii despre intervențiile ei estetice

Raluca Turcan, șefa interimară de la PNL, nu a arătat mereu așa! Ce operații și-a făcut

Loading...

Citește și