Raluca Turcan este vicepremierul României. Ce spun specialiștii despre intervențiile ei estetice

raluca_turcan_imn.jpg

raluca_turcan_imn
La vârsta de 43 de ani, Raluca Turcan a devenit vicepremier în Guvernul Ludovic Orban
FOTO: Facebook

La vârsta de 43 de ani, Raluca Turcan a devenit vicepremier în Guvernul Ludovic Orban. A intrat în politică în 2000 și arăta ca o școlăriță, cu bentiță pe cap. Odată cu trecerea anilor, pretențiile Ralucăi Turcan au crescut. A cunoscut oameni importanți ai lumii și astfel gusturile sale în materie de modă s-au rafinat.

Raluca Turcan deține acum o poziție foarte importantă, de vicepremier, chiar dacă nu are portofoliu, adică nu coordonează vreun domeniu.

Raluca Turcan, biografia

  • S-a născut pe 2 aprilie 1976, în Botoșani și este deputat de Sibiu.
  • A absolvit în 1999 Academia de Studii Economice, Facultatea de Relații Economice Internaționale, diplomă în economie și master la SNSPA București.
  • A făcut și un curs postuniversitar de perfecționare în domeniul securității și apărării naționale la Colegiul Național de Apărare.
  • Între 1996 și 1999, a fost bursieră a Institutului Puşkin din Moscova, de unde obținut o diplomă în rusă comercială. ”Am primit o bursă din partea Guvernului României. Am privit această bursă de câteva luni la Moscova ca pe o şansă de a acumula cunoştinţe”, spunea Raluca Turcan.
  • Raluca Turcan este căsătorită cu Valeriu Turcan, fostul purtător de cuvânt al fostului președinte Traian Băsescu. Într-o postare pe Facebook, aceasta povestea ce înseamnă familia pentru ea. ”Soţul meu, Valeriu Turcan şi fiul nostru, Eric Octavian, sunt cele mai importante persoane din viaţa mea”, spunea deputatul PNL.

4.raluca-valeriu-turcan.jpg

raluca si valeriu turcan
”Am fost cucerită din primul moment de inteligența, căldura și umorul sau și ne-am căsătorit în septembrie 2004”, a povestit Raluca Turcan
FOTO: Facebook
  • Pe blogul său a mai povestit și cum și-a întâlnit soțul.  “Ne-am cunoscut în timp ce lucram amandoi la campania PNL și a Aliantei D.A. Am fost cucerita din primul moment de inteligența, căldura și umorul sau și ne-am căsătorit în septembrie 2004”, a povestit Raluca Turcan.

În anul 2000, Raluca Turcan purta bentiță pe cap

La începuturile sale, liberala apărea în public ca o fetiță. Purta rochii și fuste comune, la care de multe ori asorta bentițe. Nici coafura nu era una ieșită din comun. Era o apariție extrem de simplă.

raluca_turcan_in_anul_2000.jpg

raluca_turcan_in_anul_2000 cu bentita
La începuturile sale, liberala apărea în public ca o fetiță
FOTO: Facebook

A intrat în politică în anul 2000, ca membru PNL. Doi ani a fost consiliera președintelui PNL Theodor Stolojan, iar din 2004 a fost cooptată în conducerea PNL.

Odată cu trecerea anilor, pretențiile Ralucăi Turcan, au crescut. A cunoscut oameni importanți ai lumii și astfel gusturile sale în materie de modă s-au rafinat.

raluca_turcan_coafura.jpg

raluca_turcan_coafura
În anii 2000, Raluca Turcan nu avea o coafură ieșită din comun
FOTO: Facebook

raluca_turcan_la_vot_in_2019.jpg

raluca_turcan_la_vot_in_2019
Odată cu trecerea anilor, pretențiile Ralucăi Turcan, iar gusturile sale în materie de modă s-au rafinat
FOTO: Facebook

raluca_turcan-parada_modei.jpg

raluca_turcan-parada_modei
Raluca Turcan a defilat pe scena Bucharest Fashion Week, în 2010
FOTO: Facebook

A defilat pe scena Bucharest Fashion Week, în 2010 Raluca Turcan este una dintre parlamentarele cele mai elegante din actualul Legislativ. Ea a cochetat și cu moda. În 2010, Turcan a fost una dintre surprizele de pe podiumul de modă de la Bucharest Fashion Week. Deputatul a prezentat o rochie de seară din colecţia Galinei Pânzaru.

Acum, este sobră, poartă tunsori în tendințe și se îmbracă numai de la case celebre de modă.

Raluca Turcan, intervenții estetice

Dacă ne uităm la imaginile de la începutul carierei deputatei PNL, vom vedea câteva schimbări de substanță, dincolo de efectul pozitiv al renunțării la breton și de adoptarea unui machiaj mai luminos. Specialiștii contactați de Click! au confirmat că Raluca Turcan a umblat puțin la sprâncene, la cearcăne și la riduri, dar au apreciat discreția intervențiilor și faptul că deputata afișează un look foarte natural.

”În ceea ce privește fața, putem observa un mic lifting al sprâncenelor cu fire de suspensie. Liftingul sprâncenelor este o intervenţie chirurgicală estetică prin care se ridică sprâncenele lăsate, sprâncene având uneori aspect de încruntare. După cum se poate vedea, cearcănele au dispărut, iar acest lucru e posibil cu ajutorul a două proceduri: fie se injectează, fie se face o blefarolpastie inferioară. Buzele sunt mai conturate, iar șanțurile nazolabiale au dispărut datorită injecțiilor cu botox. Evident, coafura aduce un mare plus, căci bretonul nu o avantaja deloc”, a declarat un specialist pentru Click!

Citește și:

Raluca Turcan: ”L-au omorât până şi pe Bulă şi l-au înlocuit cu Viorica Dăncilă”

Raluca Turcan, șefa interimară de la PNL, nu a arătat mereu așa! Ce operații și-a făcut

Loading...
 
 

Citește și

  • Raluca Turcan s-a schimbat mult în ultimii anii

    Raluca Turcan are 42 de ani și de mai bine de 16 ani face politică. A intrat timidă în această lume, dar a avut un sprijin de nădejde. Theodor Stolojan a susținut-o, astfel că într-un timp scurt a ajuns în fruntea Partidului Liberal Democrat (PLD), condus de metorul ei. Evoluția liberalei este una vizbilă: de la ținută, coafură, culoarea părului și până la discurs. Iată cât de mult s-a schimbat la față în ultimii ani!

  • Vicepreşedintele PDL Raluca Turcan susţine că "groparii" culturii în România sunt reprezentanţii PNL, care girează "bătaia de joc", referindu-se la închiderea postului TVR Cultural.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1