O femeie din Botoșani a cerut ajutor la 112 când fiul său a anunțat-o că s-a făcut vegetarian

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

O mamă din Botoșani a intrat în panică atunci când a observat că fiul ei refuză să mănânce carne și a cerut ajutorul cadrelor medicale. Femeia a sunat la 112, crezând că băiatul său are problem de sănătate.

A ales să muncească în strinătate pentru a avea o situație financiară mai bună, pentru a-i oferi fiului tot ce îți dorește. Numai că, odată întoarsă acasă, nu i-a plăcut cum și-a găsit copilul și a intrat în panică.

I s-a părut că fiul său, în vârstă de 16 ani, este mult mai slab decât era atunci când ea please, astfel că a început să se îngrijoreze. Iar faptul că acesta refuza să mănânce carne a determinat-o să sune la 112, crezând că băiatul are problem de sănătate. 

Adolescentul refuza să mănânce carne    

La faţa locului a fost trimis un echipaj cu asistent de la Serviciul de Ambulanţă, scrie stiri.botosani.ro. Cadrele medicale l-au găsit pe băiat certându-se cu mama lui căreia încerca să-i explice că nu era nimic în neregulă cu el. Minorul le-a spus că nu are nimic, doar că nu doreşte să mănânce carne, că este vegetarian și nu îi place carnea.

Pentru că la faţa locului ajunsese şi un echipaj de poliţie, oamenii legii au legitimat-o pe femeie şi i-au spus că este pasibilă de amendă pentru apelare nejustificată a serviciului 112. 

Citește și: 

«Regimul vegetarian mi-a întărit imunitatea»

Dieta vegetariană ne ferește sau nu de cancer?

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • caine, vegetarian, morcovi

    Roade morcovi în loc de oase și mănâncă cu poftă broccoli, conopidă, orez și semințe. Meniu pe care, de altfel, mulți oameni refuză să-l aibă în față. Însă Hoka, câinele lui Andrei Roșu, este bucuros pentru hrana sănătoasă pe care o primește de la stăpân.

  • Vedete care sunt vegetariene

    Am făcut o listă cu câteva dintre cele mai cunoscute vedete care sunt vegetariene în România. Chiar și în rândul starurilor de la noi această modă s-a extins și are tot mai mulți adepți, dar mai ales adepte. Cei care adoptă acest stil de viață sunt motivați atât de efectele benefice asupra siluetei, cât și asupra stării generale de sănătate.

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul