Medic craiovean bănuit că dă reţete cu dedicaţie

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Un medic oftalmolog din Craiova este controlat de Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) din Dolj, după ce o farmacie a eliberat într-o singură zi 106 de reţete prescrise de acesta.

Profesorul universitar doctor Ştefania Crăiţoiu a prescris medicamente pacienţilor care au mers, la 1 iulie, până în comuna Malu Mare ca să ridice medicamentele, culmea, de la aceeaşi farmacie.

„O farmacie din mediul rural a eliberat într-o singură zi medicamente, în baza a 106 prescriptii medicale  emise de acelaşi medic oftalmolog care îşi desfăşoară activitatea în Craiova", a spus Daniela Gheorghe, purtătorul de cuvânt CAS Dolj.

Medicul craiovean are un cabinet privat în centrul oraşului

simeon stalpnicul png

Aceasta a precizat că verificările se vor face şi astăzi, iar luni vor fi trase concluziile. Pe de altă parte, medicul verificat spune că e o simplă concidenţă şi se jură că nu şi-a trimis bolnavii prin Malu Mare ca să-şi ia pastile pentru afecţiunile la ochi.

"Eu nu scriu pe reţetă unde să se ducă pacientul cu reţeta. Este posibil ca farmaciile să nu fi avut fonduri într-o perioadă de timp şi, când sunt aprovizionate, atunci să elibereze reţetele. Mi s-a făcut control, într-adevăr, dar nu mi s-a dat nici un avertisment", a spus profesorul universitar Ştefania Crăiţoiu, angajat al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Craiova, care are şi cabinet privat în oraş.

Citeşte şi:

Şi-a luat 12 case şi terenuri din şpăgile bolnavilor

Doctoriţa şpăgară a obţinut 100.000 de euro din pensiile bătrânilor

 «Mi-a cerut 200 €  ca să mă pensioneze»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net