Doctoriţa şpăgară a obţinut 100.000 de euro din pensiile bătrânilor

Ultima actualizare:

Medicul Liliana Teodoriu (52 de ani) este angajat al Casei Judeţene de Pensii Botoşani din anul 2001, când a venit prin transfer de la Vaslui.

De 10 ani, ea este cea care conduce comisia de evaluare a capacităţii de muncă şi stabileşte cine poate beneficia de pensie pe caz de boală.

Plătită cu un salariu lunar de 2.300 de lei, doctoriţa a început să taxeze bolnavii care intrau în comisia de evaluare, susţin şefii săi, care au înregistrat 45 de reclamaţii pe numele său numai de la începutul anului.

„Pensionarii se plângeau că doctoriţa le cere bani ca dosarul de pensionare să le rămână la plată. Cei care refuzau erau amânaţi, ţinuţi la uşi sau ameninţaţi că vor rămâne fără indemnizaţie. Ea tăia şi spânzura la comisie", a spus Ştefan Dodiţă, directorul Casei Judeţene de Pensii Botoşani care susţine că i-a sesizat în luna februarie pe procurori cu privire la practicile neortodoxe ale subordonatei sale.

În luna aprilie i-a dat medicului o mustrare scrisă şi i-a diminuat salariul cu 5% pe două luni, în mai, „pentru că întârzia la serviciu şi se purta necuviincios cu pensionarii".

CITEŞTE VARIANTA INTEGRALĂ

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net