Maneaua lui Nicolae Guță pentru PSD, ștearsă de pe YouTube. Ce s-a întâmplat

Manele-manele pro-PSD-manele pro-Dragnea-manele pro-Băsescu-Nicolae Guță

Nicolae Guță i-a dedicat acum 10 ani o melodie lui Băsescu iar acum îi dedică lui Dragnea
Nicolae Guță le-a dedicat o manea lui Liviu Dragnea și Partidului Social Democrat
foto: captură/YouTube

Susținerea pentru Partidul Social Democrat din zona muzicii de petrecere a fost grav afectată de decizia YouTube de a șterge maneaua lui Nicolae Guță. După discuții aprinse despre calitatea muzicii și a versurilor, până la urmă a contat faptul că autorii videoclipului au folosit câteva imagini d ela festivalul Neversea, fără acordul organizatorilor.

Maneaua lui Nicolae Guţă dedicată PSD a fost ştearsă de pe YouTube pentru încălcarea drepturilor de autor, din cauza unei reclamații a organizatorilor Neversea. Aceștia din urmă au invocat faptul că în videoclip apar mai multe imagini de la festival, fără ca ei să-şi fi dat acordul.

"Acest videoclip nu mai este disponibil din cauza unei reclamații privind drepturile de autor, emisă de Festivalul Neversea", este mesajul care apare pe contul inițial de YouTube.

Maneaua lui Nicolae Guță, record de vizualizări pe YouTube

Maneaua dedicată partidului condus de Liviu Dragnea adunase, luni, peste 500.000 de vizualizări în numai 24 de ore. Videoclipul începea cu ”Guță Nicolae Magnificul”, care dedica maneua celui ”cel mai tare partid din România –PSD”. În background se derulau imagini de la mitingurile PSD, în care apăreau Liviu Dragnea, un steag care părea al Rusiei, un avion al operatorului aerian rus Aeroflot și câteva imagini de la Neversea.

Acestea din urmă au și dus la ștergerea videoclipului de pe YouTube, în urma reclamației reprezentanților Neversea, care au declarat, pentru Hotnews, că sunt "departe de orice implicare în campanii electorale".

 

Citește și:

Maneaua lui Irinel şi Columbeanca, Pepe şi Zăvoranca - VIDEO

Maneliştii întorc tunurile împotriva preşedintelui suspendat. Ascultă maneaua anti-Băsescu! VIDEO

Loading...

Citește și