NEVERSEA 2019. Primul val de artiști a fost anunțat

neversea_2019.jpg

neversea 2018
Distracția este la cote maxime în fiecare an
Foto: Teodora Ștefanov

Unul dintre cele mai așteptate festivaluri ale anului, Neversea, și-a anunțat primii artiști care-i vor încânta pe tinerii strânși la mare în această vară. Festivalul Neversea 2019 va avea loc între 4 și 7 iulie, iar biletele au fost puse deja în vânzare.

În 12 februarie, organizatorii au anunțat primul val de artiști. Printre ei se află nume care nu se află pentru prima dată în România, dar și unii care vin în premieră, precum rapperul G-Eazy.

Prin intermediul unui clip plin de culoare, Neversea a anunțat că participanții vor putea să danseze pe muzica unor artiști apreciați la nivel mondial: Afrojack, Jessie J, G-Eazy, Lost Frequencies, Steve Aoki și mulți alții. În același timp, există promisiunea că alte nume vor fi adăugate curând.

 

„Povestea NEVERSEA continuă şi în 2019 cu cele mai frumoase apusuri şi cu cele mai intense răsărituri la malul Mării Negre, dar şi cu experienţe unice şi cu artişti în premieră în România. Toate acestea vor fi acompaniate de cei mai frumoşi fani. Împreună cu artişti de renume internaţional, festivalierii vor descoperi şi în acest an diversitatea muzicală, interacţiunea prin muzică dar şi atracţiile Mării Negre”, spun organizatorii care așteaptă toți iubitorii de muzică și distracție să se adune la malul mării între 4 și 7 iulie 2019.

Cât costă biletele la Neversea 2019

neversea_2019_artisti.jpg

neversea 2019 cine canta
Organizatorii Neversea au anunțat primii artiști care cântă la ediția din 2019

 

Preţul final al abonamentelor va fi de 599 de lei plus taxe. Vor fi disponibile şi abonamentele VIP la preţul de 900 de lei plus taxe.  În prezent, abonamentul de patru zile are prețul promoțional de 449 de lei + taxe.

210.000 de spectatori la NEVERESEA 2018

neversea_rasarit.jpg

neversea 2018
Distracția ține mereu până la răsărit
Foto: Teodora Ștefanov

 

La ediţia din 2018 a NEVERSEA au participat 210.000 de spectatori din ţară şi din străinătate. Peste 150 de artişti internaţionali au urcat pe cele 7 scene printre care, pentru prima dată în România: The Script, Aloe Blacc dar şi artişti pe care fanii îi aşteaptă cu multă nerăbdare, cum ar fi, Armin van Buuren, Steve Aoki, Lost Frequencies, Axwell&Ingrosso, Steve Angelo. 

Loading...

Citește și

  • neversea 2018

    România a devenit una dintre țările care organizează cele mai așteptate festivaluri de muzică ale lumii. Cei mai în vogă artiști ai momentului își dau întâlnire în fața sute de mii de fani din țară și din străinătate. Unul dintre cele mai populare evenimente din fiecare vară este NEVERSEA, festivalul de la malul mării.

  • Distracţie totală vineri seara, la malul Mării Negre. A început „Neversea”, cel mai aşteptat eveniment muzical al verii, iar prima zi a fost un adevărat succes. Zeci de mii de tineri din ţară şi chiar din străinătate s-au dus special la Constanţa pentru acest festival.