Judecat că și-a chinuit amanta ca să dovedească soţiei că-i este fidel, un bărbat a fost achitat de instanță. S-a dovedit că totul a fost regizat

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Prins de soție în timp ce își făcea de cap cu amanta, un bărbat din Deva a pus la cale un plan mai puțin obișnuit pentru a-și recuceri nevasta. A regizat o filmare în care o bătea și o umilea pe amantă, totul pentru a-i demonstra partenerei de viață că nu contează esacapada amoroasă.

Povestea acestui triunghi amoros a început în 2017. El – patron de restaurant, ea- o tânără de 25 de ani din Satu-Mare, venită în Deva pentru a-şi termina liceul, la seral. Femeia a început să frecventeze barul din apropierea liceului și așa a ajuns să-l cunoască pe administratorul localului, bărbatul de care avea să se îndrăgostească, în ciuda faptului că acesta era căsătorit de 18 ani şi avea doi copii.  

Relația extraconjugală a început în luna mai 2018, însă, la scurt timp, soţia bărbatului i-a surprins pe cei doi întreţinând relaţii sexual. Ca să nu-și distrugă căsnicia, bărbatul a pus la cale un plan diabolic. 

Planul diabolic al bărbatului prins cu amanta   

Pentru a-i dovedi soţiei sale că nu dă doi bani pe amantă, a realizat o filmare în care o umileşte pe amanta sa, obligând-o să îi ceară scuze nevestei sale şi să promită că nu va mai interveni în relaţia dintre ei. Tânăra a fost legată de un scaun și lovită până s- ales cu nasul spart. Ca să pară cât mai horror, bărbatul i-a întins sângele pe faţă şi pe haine, adresându-i cuvinte jignitoare şi ameninţări cu moartea. Mai mult, i-a pus amantei cuţitul la gât și i-a cerut să jure că nu-l va mai căuta, scrie adevarul.ro.

După filmarea scenei, bărbatul și-a eliberat amanta, i-a permis să se spele şi i-a dat un tricou curat. Au rămas în continuare în locuință, iar o a treia persoană, care a ajutat la punerea în practică a planului diabolic, a părăsit locația. Ulteriror, bărbatul infidel a arătat filmarea realizată, soţiei sale, de care se despărţise deja, pentru a-i demonstra că nu are vreo legătură cu persoana cu care a fost surprins în bar în timp ce întreţinea un raport sexual oral.

Condamnat cu executare în primă instanţă, achitat în apel

Bărbatul a fost trimis în judecată pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi condamnat în primă instanţă la trei ani şi două luni de închisoare cu executare. De asemenea, Tribunalul Hunedoara a condamnat-o și pe persoana care a filmat scenele o pedeapsă de închisoare cu suspendare.

Însă, în apelul judecat la Curtea de Apel Alba-Iulia, atât bărbatul acuzat că şi-a sechestrat amanta, cât şi complicea lui, au fost declaraţi nevinovaţi, judecătorii considerând că totul a fost un joc regizat cu acordul victimei. În decizia de achitare a cântărit decisiv chiar mărturia victimei, care a declarat că după realizarea filmării a mai rămas acasă la inculpat, întreţinând chiar relaţii sexuale cu acesta. 

Citește și: 

Un curier din Hunedoara a alertat poliția că a fost tâlhărit. În realitate, înscenase furtul unei sume mari de bani

Prins cu amanta, a dat cu maşina peste soţie 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net