Ireal! Wuhan a uitat de pandemie! Mii de chinezi fără măști, claie peste grămadă, într-un parc acvatic

wuhan-china_3.jpg

Imagini reale, dar greu de imaginat, din parcul acvatic din Wuhan, oraș din care s-a declanșat pandemia de coronavirus
Foto: AFP

Imagini dezolante în parcul acvatic Maya Beach din Wuhan, China. Într-o fotografie publicată de AFP se vede cum chinezii au uitat de pandemia care a îngenuncheat planeta și petrec, claie peste grămadă, într-o bălăceală comună, fără măști de protecție.

Peste 4000 de oameni au năvălit, în weekend, în parcul acvatic Maya Beach din Wuhan, China, pentru a participa la o petrecere cu muzică electronică, susținută de un DJ, transmite AFP. Participanții la paranghelie au fost mai interesați să își ia cu ei accesorii de festival, cum ar fi ochelari, fluiere, bandane, decât măștile de protecție. În imagini se vede cum stau ca sardinele, cum își suflă în ceafă, milimetric, și cum plutesc în gonflabile cu două sau trei locuri, deși reprezentanții parcului susțin că au redus la jumătate accesul vizitatorilor.

wuhan-china_2.jpg

Petrecere cu DJ, la parcul acvatic din Wuhan
Foto: AFP

Parcul acvatic s-a redeschis în luna iunie, după 76 de zile de restricții, pe care chinezii le-au impus pentru a  controla răspândirea virusului SARS-COV-2.

wuhan-china_1.jpg

Care distanțare? Care măști?
foto: AFP

Primul caz de coronavirus din lume a apărut în decembrie anul trecut în orașul Wuhan, provincia Hubei, China. Numărul de cazuri de coronavirus raportate în lume a trecut luni (17 august) pragul de 21 de milioane, iar bilanțul deceselor asociate cu Covid-19 a ajuns la 773.850, potrivit centralizării de pe Worldometers. China a înregistrat 84.849 de cazuri, iar azi au fost anunțate 22 de noi îmbolnăviri. Numărul deceselor este de 4.634.

Citește și:

Wuhan, un oraş fără ţipenie de om. Coronavirusul a pustiit străzile şi i-a sechestrat pe chinezi în case

Imagini apocaliptice cu Wuhan, locul unde a apărut coronavirusul! A devenit un oraș fantomă

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1