Incredibil! A luptat în Irak, dar a murit în scara blocului. Fost militar român, găsit fără suflare în Dâmbovița

politia_nu_treceti_.jpg

Polițiști răniți în misiune, în urma unui accident petrecut în Capitală
Foto: Mediafax
Citeste tot despre: 

A scăpat din război și și-a găsit sfârșitul în scara blocului în care locuia. Un fost militar care făcut față misiunilor în Irak a fost găsit într-o baltă de sânge de câtre un vecin. Sosiți la fața locului, anchetatorii spun că, cel mai probabil, militarul a avut parte de o moarte accidentală.

Bărbatul avea 42 de ani și era tată a doi copii adolescenți. Divorțat de trei ani, locuia singur într-un apartament în Doicești, județul Dâmbovița. Marți seară, acesta a fost văzut, căzut, la parter, iar un vecin a sunat la 112. Omul, rănit grav, nu a mai putut fi salvat de medici, iar cazul a fost preluat de polițiști, care încearcă să afle ce s-a întâmplat.

Fosta soție a bărbatului crede că a fost un accident stupid: ”Am înțeles că nu avea un bocanc în picior, cumva să fi călcat pe șiret și să fi căzut. Fiind și băut, cred că a căzut pe balustrada aia, că e foarte mică. E un pericol balustrada aia”, a spus femeia pentru stirileprotv.ro.

Nu avea probleme financiare  

Apropiații bărbatului spun că acesta avea o situație financiară bună și nu ar fi avut dușmani sau probleme care să îl fi împins la un gest necugetat. Unul din prietenii săi a spus că a fost plecat în Irak, de unde s-a întors cu o important sumă de bani, așa reușind să-și cumpere o garsonieră.  

Cazul a fost preluat de polițiști, care nu exclud nici o variantă. Însă, cel mai probabil, bărbatul ar fi avut parte de o moarte accidentală. Necropsia va stabili exact ce i-a cauzat decesul.

Citește și:

Dramele celor întorşi de pe front: «Izbucnesc în plâns»

Soldaţii răniţi în Irak şi Afganistan, în vizită la tricolori

Loading...

Citește și

  • Vasile Zbânca, Doru Hamza şi Eugen Pătru. Sunt trei dintre cei 15 eroi care vor reprezenta România la Invictus Sydney 2018, olimpiada militarilor răniţi în războaie. Click! îţi spune poveştile lor şi de ce vor concura la competiţia care are loc între 20 şi 27 octombrie.

  • Sebastian Tatu, jandarmul-Rambo, care a fost trimis în multe misiuni pe front

    Are 37 de ani și a învățat ”să-și joace” destinul la ruletă. Sebastian Tatu, locotenent la Jandarmeria București, este prezent mai mult pe front decât acasă, fiind trimis în misiuni în zone de conflict sub egida ONU. El a fost chiar și gardă de corp a unui laureat al Premiului Nobel.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1