Soldaţii răniţi în Irak şi Afganistan, în vizită la tricolori

soldati tricolori

soldati tricolori
Soldaţii şi tricolorii
foto: David Muntean

Jucătorii echipei naţionale au fost urmăriţi la antrenament de patru foşti soldaţi răniţi în Irak şi Afganistan, dar şi de câteva sute de copii.

La şedinţa de pregătire au asistat câteva sute de spectatori printre care s-au aflat 200 de copii de la şcoli de fotbal şi 50 de copii aflaţi în grija Asociaţiei Down Plus.

De asemenea, au fost prezenţi şi patru militari răniţi răniţi în timpul misiunilor din Afganistan şi Irak: Costinel Slăniceanu (Câmpulung), Daniel Porumb (Bucureşti), Florin Vuţă (Piteşti) şi Ionuţ Butoi (Câmpulung). Săpunaru, Alex Chipciu, Adi Popa, Benzar, Keşeru, Moţi, Dragoş Grigore şi Nicuşor Stanciu au fost printre cei care au ieşit din antrenament pentru a face poze cu aceştia. Fotbaliștii le-au oferit autografe, iar militarii le-au dăruit fiecăruia bujorul românesc, simbolul jertfei şi al sângelui vărsat de eroii noştri pe câmpul de luptă.

soldati tricolori

soldati tricolori
Soldaţii şi tricolorii
foto: David Muntean

 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • suporteri români

    Organizatorii mizează pe o prezenţă de 50.000 de oameni la meciul decisiv al "tricolorilor" contra Poloniei. Partida din preliminariile CM 2018 se dispută pe Arena Naţională, vineri, ora 21.45.

  • denis alibec

    Atacantul Denis Alibec ar putea fi supus unei intervenţii chirurgicale la genunchiul drept, caz în care nu va mai juca deloc la Astra, iar după recuperare ar urma să ajungă direct sub comanda lui Reghecampf, la Steaua.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1