Gheorghe Dincă rămâne după gratii. I-a fost prelungit mandatul de arestare cu 30 de zile

gheorghe-dinca-crop-1573679546.jpg

Gheorghe Dincă ar putea fi condamnat la închisoare pe viață, după noile mărturisiri
Foto: arhivă personală

Magistraţii Tribunalului București au decis, vineri, să prelungească mandatul de arestare preventivă pe numele lui Gheorghe Dincă. Mecanicul auto din Caracal în vârstă de 66 de ani a spus anchetatorilor că le-a ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.

Potrivit deciziei, Tribunalul București a dispus, vineri, prelungirea duratei arestării preventive pe încă 30 zile în cazul lui Gheorghe Dincă.
Bărbatul din Caracal a fost arestat preventiv de la sfârșitul lunii iulie, când a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu, după care le-ar fi ars cadavrele. Anchetatorii încă pun cap la cap iţele acestui caz complicat. După numeroase percheziţii în casa lui Dincă au fost găsite oase calninate şi fragmente de dinţi. 

Au  trecut aproape patru luni de la dispariţia Alexandrei Măceşanu şi deşi Gheorghe Dincă a recunoscut că a omorât-o şi ulterior a ars-o în butoiul din curte, anchetatorii continuă să strângă probe pentru a-l acuza de crimă. Criminaliştii au ridicat 4.000- 5.000 de obiecte şi continuă verificările, care de luni vor avea loc în ineriorul casei. În tot acest timp, declaraţiile pe care Dincă le dă oamenilor legii continuă să şocheze.

Nu există probe solide care să confirme că Luiza Melencu a fost ucisă

Potrivit anchetatorilor, în cazul Luizei Melencu lucrurile se desfășoară mai greoi, iar asta din cauza că nu prea există probe la dosar care să-l incrimineze pe Dincă. Se pare că procurorii nu ar avea decât două mari dovezi: câteva pete de sânge descoperite într-una din încăperile casei lui Dincă și care ar avea AND-ul rudelor Luizei și mai multe rămășițe osoase și cenușă descoperite într-o lizieră. Din păcate, pentru că erau foarte vechi și calcinate, anchetatorii nu au reușit să descopere ale cui sunt. Nu se știe decât că ar aparține unei persoane cu vârsta între 14 și 19 ani.

 

 

Citeşte şi:

 

Crimele de la Caracal. Casa ororilor, scanată cu aparatură folosită la descoperirile arheologice

Crimele de la Caracal. Familia lui Gheorghe Dincă, audiată cu scandal 9 ore la DIICOT

Loading...
 
 

Citește și

  • gheorghe dinca

    Am intrat în a patra săptămână de cercetări la casa ororilor din Caracal, timp care s-a până acum s-a scurs în defavoarea anchetatorilor care nu au prea reuşit să pună cap la cap puzzle-ul crimelor de la Caracal. În tot acest timp, Gheorghe Dincă, principalul supect în acest caz, şi-a recunoscut faptele oribile, ba chiar a fost cuprins de remuşcări şi a cedat nervos în faţa oamenilor legii. Potrivit unor surse din anchetă, monstrul din Caracal a vrăsat câteva lacrimi şi a mărturisit că regretă ce a făcut.

  • gheorghe dinca la locul unde au fost gasite ramasite umane

    Informaţii-cheie pot afla anchetatorii marţi (6 august) după ce vor verifica cele trei telefoane ale lui Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul cimelor de la Caracal. Perchiziția informatică va avea loc în prezența lui Dincă și a avocatului acestuia. Între timp, bărbatul de 66 de ani, care a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi pe Luiza Melencu, a fost readus în casa ororilor, acolo unde oamenii legii încă mai strâng probe care să-i dovedească vinovăţia.