Fost mafiot italian, ucis de doi români. Unul dintre ei are doar 17 ani

Ultima actualizare:

    Franco Lettieri a fost înjunghiat de un român în plină stradă Foto: observatornews.ro
Franco Lettieri a fost înjunghiat de un român în plină stradă Foto: observatornews.ro

Un fost mafiot italian, acum colaborator al justiției italiene, și-a pierdut viața după ce a fost înjunghiat de un român, zidar în localitatea Ascoli Piceno. Conaționalul nostrum l-a înjunghiat de două ori pe italian, în plină stradă, și a fugit.

Românul l-a lăsat pe Franco Lettieri (56 de ani) în agonie, vineri seară,  după ce a înfipt cuțitul de două ori în el, și a fugit. Numai că, înainte să moară, italianul a reușit să sune la 112 și să anunțe, cu ultimele puteri, că a fost înjunghiat și a rostit numele atacatorului. Potrivit presei locale, acesta ar fi spus carabinierilor că a fost lovit de ”tatăl lui Bogdan”. 

Așa au ajuns autoritățile italiene la Petre Lambru (57 de ani), un român care muncește ca zidar în Peninsulă, scrie observatornews.ro. Acesta a fost arestat, deși nu a recunoscut nimic din cele petrecute vineri seara. 

Adolescent de 17 ani, complice la crimă 

Duminică seară, a doua zi de la comiterea crimei, nepotul lui Petre Lambru, un adolescent de 17 ani, s-a prezentat singur la poliţie şi s-a predat, fiind pus sub acuzare pentru complicitate la crimă. Autorităţile italiene presupun că Lettieri a fost implicat într-un conflict cu românul de 17 ani, înainte ca Petre Lambru să intervină şi să-şi apere nepotul cu cuţitul. Cel mai probabil, motivul care ar fi stat la baza conflictului a fost o tranzacţie nereuşită cu droguri.

Franco Lettieri a avut legături cu celebrul clan mafiot Panella și chiar a fost pus sub acuzare înainte de a începe să colaboreze cu autorităţile italiene şi să fie trecut într-un program de protecţie a martorilor. 

Citește și: 

Un român de 23 de ani a murit în Italia, în urma unui accident de muncă! Lucra ca strungar

Un român a fost executat în stil mafiot în Italia! Bărbatul a fost împușcat de trei ori în cap

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net