Filmul pentru promovarea județului Călăraşi, un succes

calarasi_inima_baraganului.jpg

calarasi_inima_baraganului
”Călătorie în inima Bărăganului” se numește filmul de promovare a frumuseților județului Călărași
FOTO: adevarul.ro
Citeste tot despre: 

”Călătorie în inima Bărăganului” se numește filmul de promovare a frumuseților județului Călărași. Consiliul Județean spune că filmul a fost văzut de peste 180.000 de persoane.

Filmul de promovare a judeţului Călăraşi a ajuns la peste 180.000 de vizualizări. Consiliul Judeţean a prezentat varianta care însumează 16 minute de călătorie prin judeţ.

Filmul pentru promovarea județului Călăraşi, un succes

Drum bun spre frumuseţile Călăraşiului! urează autorităţile judeţene tuturor celor care ajung în Bărăgan.

”Călăraşi nu este doar un punct pe hartă sau un banal cod poştal. Bunul Dumnezeu ne-a binecuvântat să fim înconjuraţi de apă, mănăstiri istorice, clădiri de o frumeseţe arhitecturală unică, păduri care în arămiul tomanei îţi taie răsuflarea”, spune Vasile Iliuţă, preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi, citat de adevarul.ro.

Prin acest film, oamenii sunt invitaţi să descopere Călăraşiul aşa cum este el: un colţ de ţară plin de istorie, cu oameni gospodari şi cu locuri de vis.

 

Citește și:

Imagini fascinante de la gura de vărsare a Dunării în Marea Neagră

Imagini superbe din Delta Dunării! Google a fotografiat-o din căruță

Loading...

Citește și

  • imagini la marea neagra toamna

    Românii iubesc marea și așteaptă cu nerăbdare să vină vara pentru a se bălăci cât este ziua de mare. Iată că și la sfârșitul lunii septembrie, la țărmul mării sunt imagini de vis.

  • Nu e nevoie să cheltuiţi sute de euro pe city-break-uri în străinătate, în această toamnă. Cu doar o jumătate de rezervor de benzină puteţi ajunge în locuri absolut superbe din România. Sunt mai puţin cunoscute, dar spectaculoase în această perioadă din an. Mihai Oculeanu, ghid naţional şi montan, vă dă câteva ponturi.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1