EXCLUSIV! Remus Truică riscă să rămână fără domeniul de la Snagov

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Are planuri de viitor măreţe, vrea să investească în energia solară, dar „uită" să-şi plătească creditele mai vechi. Omul de afaceri Remus Truică riscă să rămână fară palatul de la Snagov, din cauza unei datorii de 3 milioane de euro la bancă. Somptuoasa vilă a fost scoasă la vânzare, în timp ce miliardarul vrea să se lanseze în afaceri de un miliard de euro.

Remus Truică a contractat în vara anului 2008 un credit în valoare de trei milioane de euro, a făcut ce-a vrut cu banii şi nu a catadicsit să înapoieze din datorie la bancă. Astfel, a ajuns să fie dat în judecată de BRD, să piardă procesul şi să fie executat silit. Pus gaj, domeniul de la Snagov unde locuieşte afaceristul a ajuns să fie pus sub executare silită. Întrebată despre acest subiect, Irina Truică, mama copiilor lui Remus Truică, ne-a spus că ştie despre ce este vorba.

„Da, proprietatea de la Snagov e de vânzare", ne-a declarat aceasta. Paradoxal este că, în urmă cu aproape două luni, miliardarul la uşa căruia bat băncile pentru recuperare acorda un impresionant interviu, în „Q Magazine", despre afacerile viitorului. Remus Truică a declarat pentru publicaţia respectivă că s-a focusat pe un proiect de anvergură în energia verde. Mai mult, el spune că va investi împreună cu firma Sungen peste un miliard de euro în câţiva ani. Truică explică şi cum a ajuns să îşi dorească să bage bani în domeniul energiei panourilor solare. „M-am apropiat de acest domeniu şi vizând profitul, însă în egală măsură mi se pare important şi să fac parte dintre cei care construiesc un mediu mai curat pentru generaţiile viitoare", a declarat Remus Truică, pentru „Q Magazine".

Truică nu este la primul proces cauzat de datoriile neplătite. Click! a aflat în luna ianuarie că omul de afaceri a fost obligat de instanţă să achite 98.953 de lei către MCOMOB Service, firmă care l-a dat în judecată întrucât nu i-a fost plătită marfa livrată. Mai exact, mobila pe care Remus Truică o are în biroul de lucru amenajat în palatul de la Snagov.

A avut o aventură cu Patricia Kaas

Miliardarul, căsătorit (încă) cu Irina Truică, a ţinut prima pagină a ziarelor în vara anului 2011, când relaţia sa extraconjugală cu celebra cântăreaţă Patricia Kaas a fost făcută publică de cântăreaţă. De atunci, se bate cu soţia sa prin tribunale, în zeci de procese.

Câteva au şi fost câştigate de Irina, care s-a luptat în special pentru custodia celor două fetiţe. Le-a recuperat, în iarna anului trecut, de la Remus Truică, după mai multe episoade de ameninţări şi loviri din partea bărbatului. În ceea ce priveşte procesul de divorţ, acesta s-a închis în România, pe motiv de necompetenţă, cazul urmând să se judece în Franţa.

Le-a plătit pensia alimentară gemenelor după 18 luni

Şi faţă de propriile fiice era "dator"! Remus Truică nu le plătise gemenelor Maria Raluca şi Natalia Irina nici un leuţ de când copilele i-au fost încredinţate mamei lor. Le-a achitat, totuşi, pensia alimentară pe ultimele 18 luni, abia când a aflat că riscă executarea casei de la Snagov. În ultima secundă, afaceristul le-a dat copilelor suma de 64.000 de euro. Şi necazurile s-au tot ţinut scai de Remus Truică. În toamna anului trecut, judecătorii din Franţa l-au condamnat la cinci luni închisoare cu suspendare pentru abandon de familie.

Click!spune

Remus Truică (42 de ani), fostul şef de cabinet al premierului Adrian Năstase, deţine la Snagov cel mai mare şi mai luxos domeniu privat din jurul Capitalei, care se întinde pe zece hectare. Şi-a făcut un mic heliport, o piscină de dimensiuni olimpice, două terenuri de sport (fotbal şi tenis), precum şi un foişor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net