EXCLUSIV O clarvăzătoare anunţă marele cutremur

Ultima actualizare:

    Un puternic cutremur de magnitudine 7 a lovit violent marţi Port-au-Prince
Un puternic cutremur de magnitudine 7 a lovit violent marţi Port-au-Prince

Zecile de cutremure care au avut loc în Galaţi, în ultimele zile, anunţă o catastrofă? Clarvăzătoarea Doina Ionel a prezis faptul că marele cutremur se apropie şi că până la sfârşitul  iernii, în România, va fi un seism de peste 7 grade pe scara Richter.

"Săptămâna trecută, joi, am primit informaţii. Cutremurul va fi mare, va avea în jur de 7, 8 şi se va întâmpla în perioada următoare, fie până la sfârşitul anului, fie până în primăvară. Oricum, va fi iarna, între orele 3 şi 5 dimineaţa. Am văzut clar.E foarte aproape, îl simt cu corpul. Punctele critice vor fi Vrancea, Galaţi, Buzău şi Bucureşti. Unda se duce apoi la deal, spre Moldova şi va ajunge până în Ucraina. Vor fi foarte multe victime. Blocuri întregi din centrul Capitalei vor cădea. Va fi un dezastru. Nu spun asta ca să sperii lumea, ci ca să o previn. Vestul ţării va fi protejat", ne-a mărturisit, în exclusivitate Doina Ionel.

Clarvăzătoarea a mai prezis cutremurul devastator din 19 mai 2012 din nord-estul Italiei, seisemele din Noua Zeelendă, divorţul Andreei Marin de Ştefan Bănică jr., marile proteste de stradă din Piaţa Universităţii.

Şir nesfârşit de seisme lângă Galaţi

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net