Emilia Ghinescu, mama Elodiei: «Acolo a fost măcel. Criminalul să fie pedepsit şi să spună unde a băgat-o»

Ultima actualizare:

    Acuzat că  i-a furat bunurile Elodiei
Acuzat că i-a furat bunurile Elodiei

Poliţistul Cristian Cioacă a fost pus sub acuzare pentru uciderea soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu, dispărută din august 2007, procurororii Parchetului instanţei supreme urmând să ceară arestarea lui preventivă pentru omor.

Redeschiderea cazului dă speranţe părinţilor Elodiei Ghenescu, cei care au sperat timp de cinci ani ca fiica lor să fie găsită şi criminalul să fie pedepsit.

"Noi aşteptăm de cinci ani să se facă dreptate şi să fie prins criminalul. Aşteptăm să se facă dreptate, altceva nimic. Eu am avut încredere în probele vechi, nu numai în cele noi. Probe ştiu că sunt şi vă spun eu că ştiu sigur că probele sunt 100%. Nu aveau de unde să fie pete de sânge aşa mari şi într-o cameră şi în alta, sânge sub maşina de spălat. Nu se poate aşa ceva. Acolo a fost măcel. Bona a remarcat că a dispărut cuţitul din baie şi s-a schimbat perdeaua de la duş. Îmi doresc să fie prins criminalul, să fie pedepsit şi să spună unde a băgat-o. Să fie pedepsit pentru că mi-a omorât copilul, iar acum îşi bate joc şi de copilul ei, de nepotul meu în continuare", a declarat Emilia Ghinescu, mama Elodiei la România tv.

De asemenea, părinţii Elodiei Ghinescu spun că nu şi-au mai văzut nepotul de mulţi ani şi nu ştiu cine se ocupă de educaţia copilei. "Nu prea se ştie cine creşte copilul fiicei mele. Este dus de la o femeie la alta, noi nu l-am mai văzut de 3 ani. Ne-a retezat-o scurt: nu aveţi voie să-l vedeţi. Am câştigat peste tot , dar după un an de zile nu s-a mai respectat".

Citeşte şi: Dovezile care îl pot trimite pe Cristian Cioacă după gratii

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net