Dovezile care îl pot trimite pe Cristian Cioacă după gratii

Ultima actualizare:

    Cristian Cioacă
Cristian Cioacă

După cinci ani în care Cristian Cioacă a fost suspectul principal în cazul morţii soţiei sale, Elodia Ghinescu, procurorii cer arestarea acestuia, în baza unor probe noi.

Până acum poliţistul a fost învinuit doar că i-a spart căsuţa de mail şi i-a citit fraudulos mailurile, şi a fost condamnat la închisoare cu suspendare.

Cazul a fost preluat de un nou procuror,  Romulus Varga. Acesta a descoperit noi pete de sânge în apartamentul celor doi, cu un aparat nou.  În 13 septembrie, procurorii au făcut percheziţii în apartamentul poliţistului Cristian Cioacă din municipiul Braşov, pe care acesta îl deţinea împreună cu fosta soţie Elodia Ghinescu, de unde au prelevat probe noi.

Cioacă a fost dus atunci la apartamentul său de pe strada Gloriei din cartirul Tractorul, unde se presupune că ar fi avut loc uciderea soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu, în urmă cu cinci ani. Procurorii au făcut percheziţii în apartament şi au preluat noi probe, în prezenţa lui Cioacă şi a avocatei sale, Maria Vasii. Avocata a spus că procurorii au luat urme de pe perete, unde ar fi fost găsite pete de sânge "care pot fi urme de peste ani".

Dosarul a fost completat şi cu o nouă mărturie, a unei persoane care îi cunoaştea pe Elodia şi pe soţul ei, suspectat că a ucis-o. În baza acestor noi probe, procurorii cer arestarea lui Cristian Cioacă.

Avocata Elodia Ghinescu a dispărut de la domiciliu în noaptea de 29 spre 30 august 2007 şi de atunci trupul ei nu a mai fost găsit, soţul acesteia, poliţistul Cristian Cioacă fiind principalul suspect în acest caz. În 8 noiembrie 2011, avocata Elodia Ghinescu a fost declarată moartă, în urma unei sentinţe a Judecătoriei Braşov.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net