Două dintre victimele care au suferit arsuri în incendiul de la o hală din Popeşti Leordeni vor fi trimise în Germania

echipas-smurd.jpg

echipaj smurd
Sursă foto: Shutterstock

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Două dintre persoanele care au suferit arsuri vineri, în urma incendiului de la o hală din Popeşti Leordeni şi care au fost internate la Spitalul Bagdasar-Arseni vor fi trimise pentru tratament în Germania. Pentru alte două victime, aflate la Spitalul Floreasca, nu a fost făcută cerere de transfer.

”În acest moment, există solicitare de transfer în străinătate pentru cei 2 pacienţi internaţi la Spitalul de Urgenţă Bagdasar-Arseni. Conform atribuţiilor, Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă a căutat şi identificat locuri pentru transfer într-o clinică din Germania. Sunt in derulare demersurile pentru efectuarea transferului medical, sub coordonare DSU - MAI”, precizează autorităţile, potrivit News.ro. Până în prezent, echipa medicală de la Spitalul de Urgenţă Floreasca nu a solicitat transfer conform procedurilor şi legislaţiei în vigoare.

"Sunt arşi pe suprafaţă importantă a corpului"

Un incendiu şi o explozie s-au produs, vineri, la un utilaj, într-o hală de reciclare din Popeşti-Leordeni. Şase persoane au suferit arsuri, cinci dintre acestea fiind intubate, iar alte cinci au probleme respiratorii după ce au fost expuse la fum. Şeful DSU, Raed Arafat, a precizat încă de atunci că victimele cu arsuri sunt în stare gravă şi ar putea fi transferate în străinătate. ”Sunt arşi pe suprafaţă importantă a corpului, sunt arşi şi la nivelul căilor respiratorii, ceea ce face prognosticul şi mai rezervat. Au ajuns la Spitalul Bagdasar şi la Spitalul Floreasca”, a declarat, vineri seară, Raed Arafat, la Digi 24, referindu-se la răniţii din explozia şi incendiul de la centrul de reciclare din Popeşti-Leordeni.

Citește și:

Incendiu puternic într-o hală din Popești Leordeni. 11 răniți, dintre care cinci sunt intubați

Incendiu într-un parc de dezmembrări auto din Mediaş. 4 mașini au ars

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul