Incendiu într-un parc de dezmembrări auto din Mediaş. 4 mașini au ars

Ultima actualizare:

    Foto: ISU Sibiu
Foto: ISU Sibiu

Pompierii din Sibiu au intervenit, vineri, 23 iulie, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit într-un parc de dezmembrări auto din municipiul Mediaş. Focul s-a manifestat generalizat la patru maşini, dar nu s-au înregistrat victime.

„În această după amiază, pompierii militari din cadrul Detaşamentului Mediaş au fost solicitaţi să intervină de urgenţă în municipiul Mediaş, str. Gării  pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la mai multe autoturisme aflate în parcarea unui operator economic cu domeniul de activitate dezmembrări auto”, a transmis, vineri seară, ISU Sibiu.

S-a intervenit prompt cu 3 autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi 1 echipaj SMURD. La sosirea forţelor la faţa locului, incendiul se manifesta generalizat la patru autoturisme situate unul lângă altul, informează news.ro.

Pompierii au intervenit şi au limitat extnderea focului la celelalte maşini aflate în imediata apropiere. „Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de efectul termic produs de scânteile rezultate din utilizarea dispozitivelor electrice de taiere /dezmembrare (flex)”, au mai precizat pompierii.

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net