Dosarul lui Cristian Pomohaci, preotul acuzat de pedofilie, a fost clasat! Ce au decis procurorii

pomohaci-dosar-clasat.jpg

Procurorii au decis să claseze dosarul în care Cristian Pomohaci a fost acuzat de întreținerea de raporturi sexuale cu minori
Foto: Arhivă personală

Și-a uimit enoriașii în urma faptelor săvârșite, după ce a fost acuzat de pedofilie, însă iată că dosarul lui Cristian Pomohaci a fost clasat, la decizia procurorilor. Fie că a fost vorba de ajutor divin sau de o pasă bună a oamenilor legii, cert este că preotul a scăpat de acuzații!

Se pare că procurorii au decis să claseze dosarul în care părintele Cristian Pomohaci este cercetat pentru raporturi sexuale întreținute cu minori, motivând decizia prin perioada îndelungată care a trecut de când Pomohaci a fost acuzat în instanță, potrivit România TV. Astfel, procurorii au considerat ca faptele sunt prescrise, timpul scurs de la comiterea acestora fiind de mai mult de zece ani.

Dosarul lui Cristian Pomohaci a fost clasat 

În dosarul cu pricina există mărturii ale unor bărbați, care care ar fi povestit că pe vreme când erau minori, au fost obligați și convinși de preot să întrețină raporturi sexuale cu acesta. De asemenea, în cadrul percheziției demarate în locuința lui Cristian Pomohaci, imediat după declanșarea anchetei, procurorii au găsit o tabletă ce aparținea părintele, care după ce a fost cercetată, s-a stabilit că acesta ar fi accesat de mai multe ori site-uri ce conțineau material pornografic cu homosexuali. 

Preotul Cristian Pomohaci, care este şi cântăreţ de muzică populară, a fost cercetat pentru că ar fi încercat să corupă sexual un adolescent de 17 ani, cazul fiind preluat de Parchetul General. Totul a fost surprins într-o înregistrare audio de 22 de minute, în care preotul încearcă să îl convingă pe adolescent să întreţină relaţii intime cu el, conform sursei anterior menționate. 

De asemenea, există mai multe mărturii alte victimelor, care au dezvăluit, în număr destul de mare, după ce Cristian Pomohaci a ajuns în atenția publică, faptul că și ei au fost supuși la același gen de tratamente. Un martor a povestit chiar că vedea în fiecare dimineață câte un băiat care ieșea din camera lui Pomohaci. 

 

 

Loading...

Citește și

  • Face ce face şi este iar în centrul atenţiei! Fostul preot Cristian Pomohaci a fost luat în colimator de Poliţia Rutieră din Braşov care l-a prins că a încălcat regulile de circulaţie. Poliţiştii l-au amendat pentru exces de viteză.

  • Cristian Pomohaci, preotul acuzat că ar fi încercat să corupă sexual un minor, merge mai departe. Cu toate că a fost caterisit şi nu mai are voie să slujească, fostul preot continuă să poarte sutana.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1