Un alt tânăr preot îl demască pe Pomohaci: «Mi-a trimis și poze nud»

Ultima actualizare:

    Cristian Pomohaci ar fi întreținut relații sexuale cu un băiat minorfoto: arhiva personală
Cristian Pomohaci ar fi întreținut relații sexuale cu un băiat minorfoto: arhiva personală

Scandalul în care este implicat preotul-solist Cristian Pomohaci ia amploare, după ce mai multe persoane au apărut să dea informații care mai de care mai șocante. Luni, 10 iulie, un tânăr preot a susținut că a întreținut relații intime cu Pomohaci și chiar a trimis la redacția celor de la "Acces Direct" mai multe dovezi care să susțină vorbele lui: poze, mesajeși înregistrări audio.

“Îmi trimitea și poze nud. Îmi trimitea pe Facebook tot felul de poze, tot felul de copii. Ne-am cunoscut pe Facebook. Tot timpul îmi scria după miezul nopții. Asta s-a întâmplat anul trecut. Chiar în seara de Revelion, când m-a chemat la Mureș, la dânsul în parohie, și nu am vreut să mă duc, mi-a zis că , dacă nu mă duc la el, nici cu familia nu mă bucur. Îmi spunea că o să stau la pat. Și mi-a fost foarte rău. Am făcut temperatură 40. El îmi spunea mereu că nu stau bine, cu acum mă doare capul, că ... deci ca un fel de deochi. Când l-am sunat și l-am întrebat de ce-a făcut lucrul ăsta, mi-a zis: «Ți-am spus că și eu eram singur». Așa-mi zicea: «Copil frumos, mi-e dor de tine!» Ne-am întâlnit și la Mureș, în apartamentul dânsului. Singur eram, m-a luat cu mașina. Avea un clop pe cap, cu reverendă. Am mers la apartamentul lui și mai departe... A început cu treburi pe care le făcea el..”, a afirmat tânărul.

Întrebat dacă a întreținut relații sexuale cu Pomohaci, bărbatul care nu a dorit să-și dezvăluie identitatea a răspuns afirmativ. “Am stat patru ore la el, îmi spunea să rămân și peste noapte, că-mi lasă cheile, că-mi lasă bani, tot ce vreau”. Cel care a acceptat să le ofere un interviu la “Acces Direct”  le-a trimis acestora și mai multe mesaje și înregistrări video.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net