Diana Șoșoacă solicită permis de port-armă. Motivul pentru care a luat decizia radicală

diana-sosoaca-2.jpg

diana sosoaca
Diana Șoșoacă a solicitat permis de port-armă
Sursă foto: Inquam Photos

Diana Șoșoacă este din nou autoarea unor afirmații controversate. Încă dinainte să dețină funcția de senator ea a fost protagonista unor acțiuni care au reprezentat subiect de discuție si s-a numărat printre cei mai vehemenți contestatari ai purtării măștii de protecție. De data aceasta, nu pandemia este tema pe care a abodat-o, ci faptul că se simte în nesiguranță din cauza orientării politice.

Diana Șoșoacă, senator AUR, face o nouă serii de declarații controversate. Ea este de părere că siguranță îi este pusă în pericol din cauza orientări politice pe care o are. Pentru a-i ține la distanță pe toți care o amenință, senatoarea a găsit o soluție radicală: solicitarea unui permis de port-armă. A explicat într-o interenție televizată care sunt motivele care au convins-o că o astfel de decizie i-ar oferi mai multă liniște. 

diana-sosoaca.jpg

diana sosoaca
Diana Șoșoacă a fost avocata lui IPS Teodosie, Arhiespiscopul Tomisului
Sursă foto: Arhivă personală

„Am spus că voi cere permis de port-armă. Să nu se sperie lumea că împuşc pe cineva. (...)Trebuie să mă apere şi pe mine cineva! Dacă am armă, mă apăr singură. S-ar putea să mă trezesc în casă sau în maşină cu cine ştie ce persoane, de aceea trebuie să-mi iau permis de port-armă. În ţara asta, când eşti patriot, deja eşti în pericol”, a declarat senatoarea AUR. 

inquam.jpg

diana sosoaca
Diana Șoșoacă este senator al partidului AUR
Sursă foto: Inquam Photos

Mai mult decât atât, Diana Șoșoacă susține că anul trecut a fost urmărită și că se află pe o listă neagră, existând oameni care îi doresc răul. "Toate mişcările mele au fost supravegheate. Maşini care mă urmăreau peste tot. Mă aşteptau în faţa blocului şi mergeau cu mine peste tot. Sunt câteva luni de-atunci, dar eu sunt sigură că sunt filata şi acum, mai ales că am ajuns senatoare şi nu mă potolesc. Probabil că nu mai sunt la vedere, dar eu îi simt că mă filează permanent”, a mai afirmat Şoşoacă.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1