Cum s-a acomodat Cristi Borcea la viața din închisoare: «I-a dezarmat pe toți»

Ultima actualizare:

    Cum s-a comportat Cristi Borcea în primele zile de arestFoto: Arhivă personală
Cum s-a comportat Cristi Borcea în primele zile de arestFoto: Arhivă personală

Dacă după ce a ieșit din închisoare Cristi Borcea părea extrem de afectat de condițiile grele cu care s-a confruntat pe perioada încarcerării, se pare reuniunea cu familia i-a reîncărcat bateriile omului de afaceri. Surse din penitenciarul unde este acesta din nou închis au dezvăluit cum s-a comportat fostul acționar de la Dinamo în primele zile de arest.

Anul trecut, la începutul lunii iulie, când a fost eliberat condiționat din închisoare după executarea unei pedepse de patru ani și patru luni, Cristi Borcea vorbea despre tratarea unor probleme de sănătate rezultate din experiența lui în arest, pe care a catalogat-o ca fiind deloc plăcută, iată că într-un final obișnuința și-a spus cuvântul.

Chiar dacă a gustat din nou din libertate și a profitat de aceste momente petrecându-și timpul alături de familia sa, organizând o întâlnire cu toți copiii săi, se pare că Borcea nu mai este atât de „traumatizat” de experiența încarcerării în prezent.

Dacă în 2018 milionarul era de nerecunoscut şi făcea declaraţii care stârneau mila, despre traiul după gratii, în aceste momente, Borcea pare relaxat, chiar dacă a ajuns din nou la închisoare. 

Cristi Borcea s-a întors din nou după gratii, după o perioadă petrecută alături de familie
Cristi Borcea s-a întors din nou după gratii, după o perioadă petrecută alături de familie

Cum s-a comportat Cristi Borcea în primele zile de arest

Potrivit unor angajați ai penitenciarului Rahova, unde Borcea se află în prezent, se pare că omul de afaceri s-a comportat exemplar în primele zile petrecute după gratii. Fostul șef de la Dinamo a primit o sentință de cinci ani de închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor terenurilor din stațiunea Mamaia, însă nu mai pare speriat de condamnare. 

„A fost o mare surpriză felul în care Borcea s-a comportat! Părea detașat, deloc afectat de ce i se întâmplă! I-a dezarmat practic pe toți, mai ales că a salutat de parcă ar fi fost de al casei. Mai mult, în cursul săptămânii, a și glumit cu toată lumea, mai ales când a fost întrebat de copii! 

Omul de afaceri a spus, cu zâmbetul pe buze, că are aproape o echipă de fotbal, dacă ar fi să îi le ia în calcul și pe gemenele încă nenăscute, le-a zis urmașilor pe nume, a dezvăluit vârstele lor, ca, în final, spre amuzamentul general, să spună că nu se va opri aici, ci, dacă Dumnezeu va vrea, el ar mai dori încă unul cel puțin”, au povestit persoane de la fața locului, potrivit wowbiz.ro.

Totuși, chiar dacă se simte mai relaxat decât anul trecut, pentru Borcea rămâne în continuare o problemă faptul că nu își va mai putea vedea copiii atât de des, iar actuala lui soție, Valentina Pelinel, va naște singură fetițele gemene ale cuplului, omul de afaceri neputând să părăsească închisoarea nici măcar pentru marele moment. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image
actualitate.net
image
actualitate.net