Cum a primit Cristi Borcea vestea că va merge la închisoare: «Copiii mei, copiii mei!»

cristi_borcea.jpg

Cristi Borcea a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare
Foto: Arhiva Click!

Cristi Borcea a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare, joi noapte (7 februarie), în dosarul retrocedării plajelor din Mamaia. Omul de afaceri a fost devastat când a primit vestea.

„Vestea că va merge la închisoare a căzut ca un șoc pentru Borcea. El fusese achitat la «fond», iar acum a mai luat niște ani buni. Mai întâi, s-a uitat în gol mai multe momente, după care a repetat «Copiii mei, copiii mei!». N-a plâns, nu e genul, dar avea o privire întunecată. A luat-o pe Valentina în brațe, a sărutat-o și a mângâiat-o pe pântece 
Mai întâi, s-a uitat în gol mai multe momente, după care a repetat «copiii mei, copiii mei!»", a povestit unul dintre apropiații lui Cristi Borcea, pentru libertatea.ro.

Potrivit sursei citate, Cristi Borcea ar fi fost foarte antent să nu o supere pe Valentina Pelinel, care mai are putin și naște. Omul de afaceri și-a chemat prietenii apropiați la el acasă și le lăsat câteva indicații: „A dat dispoziții să se aibă grijă de Valentina, de copii, de familie. Au venit și câțiva prieteni apropiați la el acasă, printre care Victor Becali”.

În primă instanță, Cristi Borcea a fost achitat

Sentința  în acest dosar a fost amânată de cinci ori. În primă instanță, Cristian Borcea a fost achitat, iar Radu Mazăre și Nicuşor Constantinescu au primit sentințe cu suspendare, de 4, respectiv 3 ani de închisoare. Prejudiciul în acest dosar a fost estimat de DNA la aproximativ 114 milioane de euro.

Acum, Cristi Borcea va ajunge iar în spatele gratiilor, după ce judecătorii Înaltei Curții de Casație și Justiție l-au condamnat definitiv la cinci ani de închisoare, în dosarul retrocedării plajelor. În același dosar a fost condamnat și fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, care a primit o condamnare de nouă ani. Fostul politician se află în prezent în Madagascar. Implicat în același dosar, fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, a primit cinci ani de închisoare.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1