Cristi Borcea s-a predat vineri dimineață. A fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare cu executare

cristi_borcea.jpg

Cristi Borcea s-a bucurat de doar 7 luni de libertate
Foto: Click!

Cristi Borcea s-a predat, vineri dimineață (8 februarie), la IPJ Ilfov. Fostul acționar de la Dinamo a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare. El va fi încarcerat după finalizarea documentației de la Rahova.

UPDATE 9.20: Borcea a ajuns la Penitenciarul Rahova

Cristi Borcea va ajunge iar în spatele gratiilor, după ce judecătorii Înaltei Curții de Casație și Justiție l-au condamnat definitiv la cinci ani de închisoare, în dosarul retrocedării plajelor. În același dosar a fost condamnat și fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, care a primit o condamnare de nouă ani. Fostul politician se află în prezent în Madagascar. Implicat în același dosar, fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, a primit cinci ani de închisoare, potrivit stirileprotv.ro.

Sentința a fost amânată de cinci ori

Sentința  în acest dosar a fost amânată de cinci ori. În primă instanță, Cristian Borcea a fost achitat, iar Radu Mazăre și Nicuşor Constantinescu au primit sentințe cu suspendare, de 4, respectiv 3 ani de închisoare. Prejiduciul în acest dosar a fost estimat de DNA la aproximativ 114 milioane de euro.

Loading...
 
 

Citește și

  • Deși fostul soț al Alinei Vidican, Cristi Borcea, și-a refăcut viața alături de Valentina Pelinel, se pare că vedeta nu a mai avut așa de mare noroc la capitolul dragoste, după separarea de acționarul de la Dinamo. Surse apropiate familiei Alinei au dezvăluit chiar că aceasta nu vede alt bărbat în viața sa, momentan, având în vedere că ea și Borcea au purtat o discuție în acest sens, după divorț. Iată despre ce este vorba!

  • Valentina Pelinel mai are puțin până devină mămică, iar soțul ei se pare că se pregătește intens pentru marele moment, mai ceva decât partenera lui de viață. Petru a se asigura că nașterea va decurge în mod normal și că Valentinei nu îi va lipsi nimic, fericitul viitor tătic de fetițe gemene s-a pus pe organizat și pe...scos bani din buzunar. Iată cât plătește Borcea la o clinică privată, pentru ca Valentina Pelinel să nască în lux!