Ce tratament face Cristi Borcea ca să scape de coşmaruri

05-borcea-cu-valentina-in-vacanta.jpg

valentina pelinel cristian borcea
Valentina și Cristi Borcea, pe iaht în Capri
Foto: arhivă personală

Detenţia i-a lăsat sechele adânci lui Cristian Borcea. Fostul acţionar de la Dinamo se tratează prin vacanţe de lux, dar tot nu reuşeşte să scape de coşmaruri. Iubitul Valentinei Pelinel a mărturisit imediat ce a ieşit pe poarta închisorii că va avea nevoie de ajutor specializat de la medicii psihiatrii şi a şi început să frecventeze câţiva doctori care să se ocupe de el. Este pe drumul cel bun, dar tratamentul trebuie continuat.

Dragostea Valentinei şi a copiilor contribuie mult la starea de bine a lui Cristian Borcea, dar se pare că nu sunt suficiente pentru fostul acţionar dinamovist, care se plânge că visele urâte nu-i dau pace. Nopţile sunt grele pentru Borcea, care se trezeşte cuprins de amintirile detenţiei. Întors recent dintr-o vacanţă în Capri, Borcea a povestit cum vrea să scape de gândurile negre care au pus stăpânire pe el. "A venit în România un medic foarte bun în acupunctură din Hong Hong, la care am fost. O să plec în Bodrum, Turcia, unde vor face nişte şedinte la un specialist psihiatru şi un psiholog ca să scap de coşmaruri", a spus Borcea la Antena 1.

borcea_cu_valentina_in_vacanta1.jpg

Borcea şi Pelinel au plecat în vacanţă alături de Nicuşor Stan şi prietena lui
Foto: arhivă personală

Valentina Pelinel a declarat că îi este alături iubitului în aceste momente, aşa cum i-a fost şi pe perioada în care el s-a aflat în spatele gratiilor, condamnat în Dosarul transferurilor de jucători.  "Am avut trei vacanţe scurte de câteva zile fără Milan. A fost greu, dar l-am avut pe Cristi. Aveam şi noi nevoie să fim doar noi doi", a mărturisit Valentina Pelinel, care a sperat că îl va scăpa pe bărbatul iubit de problema care nu-i dă pace.

Cristian Borcea a fost eliberat condiţionat în urmă cu două luni. Fostul dinamovist a fost încarcerat la Penitenciarul Jilava după ce a fost condamnat definitiv, în anul 2014, de Curtea de Apel Bucureşti, la şase ani şi patru luni de închisoare cu executare. Borcea rămăsese singurul încarcerat în acest dosar. 

"După această perioadă trebuie să merg cel puţin o lună la psihiatrie. Să nu credeţi că o perioadă aşa de lungă nu lasă urme. Am ajuns la patru medicamente psihotrope pe seară. Problemele pe care le am, dar uşor, usor.... Începi să apreciezi mai mult oamenii de lângă tine, să petreci mai mult timp cu oamenii care au fost lângă tine în momentele grele şi să aprecieză fiecare zi ca şi cum ar fi ultima", spunea Borcea despre problemele de sănătate cu care se confruntă şi acum.

Loading...
 
 

Citește și

  • cristi borcea, afaceri, hotel, olimp, turisti, simona halep, sotie, mihaela borcea, valentina pelinel

    Planetele s-au aliniat aşa cum trebuie pentru Cristi Borcea. A ieşit condiţionat din închisoare în urmă cu aproape trei săptămâni (n.r. 2 iulie) şi poate sta liniştit în braţele Valentinei Pelinel, pentru că afacerile-i merg strună. De partea de business se ocupă însă Mihaela, fosta soţie a acţionarului dinamovist.

  • După ce și-a așteptat mult timp soțul să iasă din închisoare, Valentina Pelinel se poate bucura în sfârșit de prezența lui Cristi Borcea, în căminul conjugal. Cei doi par extrem de fericiți împreună, iar la porțile penitenciarului, în ziua eliberării lui Borcea, Valentina i-a sărit entuziasmată în brațe și l-a copleșit pe acesta cu săruturi și îmbrățișări. Se pare, totuși, că fostul acționar de la Dinamo își lasă afacerile tot pe mâna fostei soții, Mihaela Borcea, care se ocupă în continuare de bunăstarea averii familiei.

  • Pe repede înainte. Aşa se desfăşoară acum viaţa lui Cristian Borcea (48 de ani), după ce afaceristul a fost eliberat luni, 2 iulie, din Penitenciarul Jilava. Acesta vrea să recupereze timpul pierdut, după ce a stat 4 ani şi 3 luni după gratii, aşa că şi-a luat iubita şi a plecat la răsfăţ.

  • Cristi Borcea a fost eliberat luni, 2 iulie, din penitenciarul Jilava, după 4 ani şi 3 luni de detenţie, pedeapsă primită în “Dosarul Transferurilor”. Fostul acţionar dinamovist a povestit care au fost cele mai urâte momente din închisoare, dar şi despre cum a fost revederea cu familia şi cu persoana iubită, Valentina Pelinel. Despre blondină a spus că este iubirea vieţii lui.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1