Ce tratament face Cristi Borcea ca să scape de coşmaruri

Ultima actualizare:
Borcea şi Pelinel au plecat în vacanţă alături de Nicuşor Stan şi prietena lui
Borcea şi Pelinel au plecat în vacanţă alături de Nicuşor Stan şi prietena lui

Detenţia i-a lăsat sechele adânci lui Cristian Borcea. Fostul acţionar de la Dinamo se tratează prin vacanţe de lux, dar tot nu reuşeşte să scape de coşmaruri. Iubitul Valentinei Pelinel a mărturisit imediat ce a ieşit pe poarta închisorii că va avea nevoie de ajutor specializat de la medicii psihiatrii şi a şi început să frecventeze câţiva doctori care să se ocupe de el. Este pe drumul cel bun, dar tratamentul trebuie continuat.

Dragostea Valentinei şi a copiilor contribuie mult la starea de bine a lui Cristian Borcea, dar se pare că nu sunt suficiente pentru fostul acţionar dinamovist, care se plânge că visele urâte nu-i dau pace. Nopţile sunt grele pentru Borcea, care se trezeşte cuprins de amintirile detenţiei. Întors recent dintr-o vacanţă în Capri, Borcea a povestit cum vrea să scape de gândurile negre care au pus stăpânire pe el. "A venit în România un medic foarte bun în acupunctură din Hong Hong, la care am fost. O să plec în Bodrum, Turcia, unde vor face nişte şedinte la un specialist psihiatru şi un psiholog ca să scap de coşmaruri", a spus Borcea la Antena 1.


    Borcea şi Pelinel au plecat în vacanţă alături de Nicuşor Stan şi prietena luiFoto: arhivă personală
Borcea şi Pelinel au plecat în vacanţă alături de Nicuşor Stan şi prietena luiFoto: arhivă personală

Valentina Pelinel a declarat că îi este alături iubitului în aceste momente, aşa cum i-a fost şi pe perioada în care el s-a aflat în spatele gratiilor, condamnat în Dosarul transferurilor de jucători.  "Am avut trei vacanţe scurte de câteva zile fără Milan. A fost greu, dar l-am avut pe Cristi. Aveam şi noi nevoie să fim doar noi doi", a mărturisit Valentina Pelinel, care a sperat că îl va scăpa pe bărbatul iubit de problema care nu-i dă pace.

Cristian Borcea a fost eliberat condiţionat în urmă cu două luni. Fostul dinamovist a fost încarcerat la Penitenciarul Jilava după ce a fost condamnat definitiv, în anul 2014, de Curtea de Apel Bucureşti, la şase ani şi patru luni de închisoare cu executare. Borcea rămăsese singurul încarcerat în acest dosar. 

"După această perioadă trebuie să merg cel puţin o lună la psihiatrie. Să nu credeţi că o perioadă aşa de lungă nu lasă urme. Am ajuns la patru medicamente psihotrope pe seară. Problemele pe care le am, dar uşor, usor.... Începi să apreciezi mai mult oamenii de lângă tine, să petreci mai mult timp cu oamenii care au fost lângă tine în momentele grele şi să aprecieză fiecare zi ca şi cum ar fi ultima", spunea Borcea despre problemele de sănătate cu care se confruntă şi acum.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net