Criminalul din Măgurele a fost prins! Și-a luat ostatic propriul copil

Ultima actualizare:

    Criminalul este căutat de polițiștiFoto: Pixabay
Criminalul este căutat de polițiștiFoto: Pixabay

Caz șocant în Măgurele, județul Ilfov! Un bărbat a fost ucis în stil mafiot, la 3 dimineața. Victima a fost împușcată în cap cu două focuri de armă, de aproape, după ce a fost sunată să iasă la poartă. După 12 ore, criminalul a fost prins de Poliţie.

UPDATE: Polițiștii l-au prins pe criminalul de la Măgurele. Bărbatul s-a baricadat în casă și și-a sechestrat propriul copil. După câteva ore, oamenii legii au reușit să îl imobilizeze. Mai târziu, el a povestit cum și-a ucis victima. Se pare că bărbatul pe care l-a împușcat era amantul soției lui. 

Suspectul a fost încătuşat de poliţişti pe un câmp din zona comunei Jilava. Potrivit antena3.ro, acesta a fost localizat într-o casă și apoi a luat-o la fugă pe un câmp unde a fost capturat de mascați.

Crima a avut loc marți dimineață. O femeie care a auzit focuri de armă la 3 dimineața a ieșit din casă pentru a vedea ce se întâmplă și l-a găsit în fața porții pe bărbatul împușcat în cap. Un glonț l-a lovit în frunte, iar altul în gât, potrivit observator.tv. Victima a murit pe loc. Surse din anchetă susțin că bărbatul a ieșit la poartă, unde se afla o mașină cu numere de Dâmbovița, după ce a fost sunat la trei dimineața. Asasinul, care îl aștepta afară, l-a împușcat de două ori în cap, de aproape, apoi a dispărut. Criminalul este căutat de poliție și la această oră. El este înarmat și deosebit de periculos.

Asasinul este înarmat și foarte periculos

Oamenii legii au deja o pistă. Ei cred că motivul asasinatului ar fi gelozia. Polițiștii au deschis dosar penal pentru omor calificat și au împânzit zona cu filtre.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din Măgurele, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciul Arme, Explozibili şi Substanţe Periculoase, precum şi ambulanţa, care au constatat decesul bărbatului prin împuşcare. De asemenea, a fost anunţat Servicul de Medicină Legală.

„În această dimineaţă, în jurul orei 03:17, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în comuna 1 Decembrie din oraşul Măgurele a auzit 2 focuri de armă şi a găsit în faţa porţii o persoană inconştientă, de sex masculin. În prezent se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat, urmărirea penală fiind în competenţa exclusivă a procurorilor de pe lângă Parchetul Tribunalului Ilfov”, informează Poliţia Ilfov.

Citește și 

Şi-a împuşcat soţia din gelozie

Mexic: român împuşcat în cap prin luneta maşinii

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

image
image
image
image
image
image
pensionar jpg
bebelus jpg
istoria otopeni jpg
lumnare aprinsa slujba de inviere biserica jpeg
echinoctiul 2019 primavara jpeg
ninsori si ger in martie getty jpg
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net