Şi-a împuşcat soţia din gelozie

Ultima actualizare:
image

Un nemţean şi-a omorât soţia, aseară, după care a fugit şi s-a ascuns de Poliţie. Cei doi erau despărţiţi şi, se pare, bărbatul nu se împăcase cu ideea divorţului.

Într-o criză de gelozie, criminalul s-a dus la casa părinţilor femeii şi a împuşcat-o pe aceasta cu o armă artizanală, după care s-a făcut nevăzut. După câteva ore de căutări, oamenii legii l-au găsit pe suspect într-un adăpost de animale, cu arma crimei asupra sa.

Femeia, în vârstă de 35 de ani, era din localitatea nemţeană Fărcaşa. De 3 săptămâni se mutase în casa părinţilor săi, sătulă de certuri şi de bătăile pe care le încasa periodic de la soţul său. Bărbatul de 42 de ani nu voia însă să divorţeze. Aseară femeia era singură când acesta, gelos şi furios, a intrat peste ea în casă şi a împuşcat-o.

Tatăl agresorului nu ştie, însă, de unde a făcut acesta rost de puşcă.

Cei doi au împreună doi copii - o fată de 5 ani şi un băiat de 14 ani - acesta din urmă fiind cel care şi-a găsit mama moartă.

Zgomotul produs de focul de armă i-a alertat pe părinţii femeii care s-au dus imediat să vadă ce s-a întâmplat. Şi-au găsit doar fiica, decedată, dar nici urmă de criminal. Au sunat la 112, iar poliţiştii au început imediat căutările. Au fost instituite filtre pe drumurile naţionale din apropierea comunei Fărcaşa şi a fost verificată fiecare maşină.

În acelaşi timp poliţiştii de la posturile din zonă, trupele speciale al IPJ Neamt şi ale Jandarmeriei au scotocit împrejurimile în căutarea suspectului.

După 4 ore, bărbatul de 42 de ani a fost găsit şi imobilizat chiar în comuna Fărcaşa.

Imediat după ce l-au capturat pe agresor, oamenii legii l-au dus la audieri.

Trupul femeii a fost transportat la medicină legală pentru necropsie.

image
image
image
image
image
image
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net