Cetățean austriac, sechestrat și jefuit după ce a fost ademenit în România să se însoare

Ultima actualizare:

    Bărbații care l-au sechestrat pe cetățeanul austriac au fost reținuți de polițiștifoto: Inquam Photos
Bărbații care l-au sechestrat pe cetățeanul austriac au fost reținuți de polițiștifoto: Inquam Photos

Însurătoare cu final neașteptat pentru un cetățean austriac de 46 de ani. După ce a fost ademenit să vină în România cu promisiunea că se va căsători cu o tânără atrăgătoare, austriacul a fost sechestrat și jefuit de doi bărbați de 25 și 47 de ani din Sfântu Gheorghe, județul Covasna, potrivit Mediafax.

Polițiștii din Covasna fac cercetări într-un dosar penal de înșelăciune, lipsire de libertate în mod ilegal, efectuare de operațiuni financiare în mod fraudulos și furt.

În 30 octombrie, polițiștii au depistat, în Sfântu Gheorghe, doi bărbați, de 47 și 25 de ani, la scurt timp după ce ar fi retras o sumă bani, folosind un card bancar aparținând unui bărbat, de 46 de ani, cetățean austriac, fără acceptul acestuia.

„Din cercetările efectuate de polițiști, a reieșit faptul că cei doi l-ar fi adus pe cetățeanul austriac în municipiul Sfântu Gheorghe, sub promisiunea că se va căsători cu o femeie, prezentată de către aceștia ca fiind fiica bărbatului de 47 de ani, respectiv sora lui celui de 25 de ani, situație care nu corespundea realității”, se arată într-un comunicat al IGPR.

Austriacul le-a plătit celor doi bărbați 7.000 de euro

Cetățeanul austriac le-ar fi plătit celor doi, în repetate rânduri, diverse sume de bani, totalizând aproximativ 7.000 de euro.

În luna octombrie, în toată perioada petrecută în Sfântu Gheorghe, „victimei i-ar fi fost restrâns dreptul de circulație de către cei doi bărbați, neputând să se deplaseze decât în proximitatea acestora și doar cu însoțitor”.

De asemenea, cetățeanului austriac i-ar fi fost furate două televizoare, un laptop și un telefon mobil, bunuri care ar fi fost vândute sau amanetate. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 8.600 de euro.

Cei doi bărbați au fost reținuți de polițiști, iar apoi arestați preventiv pentru 30 de zile de magistrații Judecătoriei Sfântu Ghoerghe.

Citește și:

Doctorul a sechestrat-o în buncăr şi a violat-o cu bestialitate

Bărbat arestat la Brașov după ce şi-a sechestrat, bătut și ars cu țigara fosta iubită

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net